Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Mexicaanse gepofte aardappel

Mexicaanse gepofte aardappel

Thuis & wonen
Mexicaanse gepofte aardappel

Lekker en gezond: Mexicaanse gepofte aardappel! Lekker als lunch of je kunt ‘m serveren bij de rijst. Bon appétit!

Mexicaanse gepofte aardappel

Dit heb je nodig

1 zoete aardappel
2 el griekse yoghurt (0%)
2 el mais
2 el rode kidneybonen
halve bosui
halve paprika
snufje peper
snufje cayenne peper

Zo maak je het

Prik met een vork/mes gaatjes in de zoete aardappel. Leg de zoete aardappel op een bord en zet de magnetron voor 3 minuten op 600 watt. Draai de aardappel om en zet de magnetron nog 3 minuten aan. Ondertussen snijd je de paprika en bosui in stukjes. Snijd de zoete aardappel open. Verdeel wat yoghurt over beide helften. Daarna verdeel je de bosui, paprika, mais en bonen over de aardappel. Afmaken met een snufje peper en wat cayenne.

Serveren met rijst.

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

Shoppen is altijd een goed idee