Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Met dit simpele spaarplan ben je aan het einde van het jaar 667 euro rijker

Met dit simpele spaarplan ben je aan het einde van het jaar 667 euro rijker

Met dit simpele spaarplan ben je aan het einde van het jaar 667 euro rijker

Hier en daar wat geld besparen vindt iedereen fijn. Helemaal als het niet veel moeite hoeft te kosten. Dus, wat dacht je ervan: wil je aan het eind van het jaar ook wel 667 euro rijker zijn? Let dan goed op.

Lees ook: Deze tip maakt sparen een stuk gemakkelijker

Een paar cent per dag in een spaarpotje doen: dat moet lukken, toch? Het Britse PlayPennies komt met een spaarplan waarbij je iedere dag één cent meer opzij zet. Zo begin je op de eerste dag met één eurocent in een spaarpot doen, en doe je er de volgende dag een cent extra in. Nog een dag later doe je er nóg een extra cent in. Op dag één doe je dus één cent in de pot, op dag twee zijn dat er twee en op dag drie laat je er drie cent in vallen. Zo ga je door tot het jaar voorbij is. Het resultaat? Aan het einde van het jaar heb je in totaal 667,95 euro in je spaarpot zitten. Lekker extraatje, toch?

Nog niet te laat

Het jaar is natuurlijk al even van start gegaan, maar gezien de dagelijkse bedragen zo laag zijn, is het nog niet te laat om te beginnen. Daarnaast is het een simpele manier om je kind te laten zien wat sparen is. Handig!

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek:  www.facebook.com/flairathome

Bron: Nieuwsblad | Beeld: iStock