Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Met deze series kan je het zwarte gat dat ‘Temptation Island’ achterlaat vullen

Met deze series kan je het zwarte gat dat ‘Temptation Island’ achterlaat vullen

Thuis & wonen
Met deze series kan je het zwarte gat dat ‘Temptation Island’ achterlaat vullen

Week na week hingen we voor de buis (of voor de laptop, in het geval dat je de afleveringen vooruit keek) om te zien hoe het de stellen verging in ‘Temptation Island’. Inmiddels weten we hoe het met hen is afgelopen – spoiler: niet zo goed – en vallen we in een zwart gat. Met welke serie moeten we ons nu vermaken en wat wordt ons nieuwe gespreksonderwerp bij het koffie-automaat?

 

Adam zkt. Eva VIPS

Vanaf 18 mei zendt RTL 5 het nieuwe seizoen van ‘Adam zkt. Eva’ uit. En dit is niet zomaar een seizoen: in deze VIPS-editie gaan voormalig zwemster Inge de Bruijn, presentator en acteur Curt Fortin, realityster Kasia Dolkowska, B-Brave-zanger Cassius Verbond, musicalster Chaira Borderslee en Sterretje uit ‘Oh oh Cherso’ naakt op zoek naar liefde. Dennis Weening presenteert de datingshow.

13 reasons why

Sinds een paar weken kan je de serie ’13 reasons why’ kijken op Netflix. De serie draait om Hannah Baker (Katherine Langford) en Clay Jensen (Dylan Minnette). Hannah laat aan haar klasgenoot Clay een reeks videotapes achter, waarin ze de dertien redenen geeft waarom ze zelfmoord heeft gepleegd. Opvallend: Selena Gomez is executive producer van de serie.

The bachelor

Net 5 hoopt dit najaar een nieuw seizoen van ‘The bachelor’ te kunnen uitzenden, en wij hopen alleen maar met hen mee! In het programma ontmoet een knappe vrijgezel 22 vrouwen waarmee hij (op uiteraard een geweldige locatie) op spannende dates gaat. Er valt telkens een vrouw af en uiteindelijk blijft hij over met, wat we uiteindelijk allemaal wel (of niet) hopen, de vrouw van z’n leven.

Pretty little liars

Het laatste deel van seizoen 7 van ‘Pretty little liars’ verschijnt op 24 april op Netflix, wat betekent dat we er nu ein-de-lijk achter zullen komen wie Uber A is. Jenna, Noel, één van de liars zelf of?

Orange is the new black

De cliffhanger van seizoen 4 zijn we zeker nog niet vergeten: Daya richtte een pistool op het hoofd van een bewaker. De menigte moedigt haar aan om te schieten, maar of ze dat ook echt doet? Gelukkig is vanaf 9 juni het vijfde seizoen van ‘Orange is the new black’ te zien op Netflix.

Expeditie Robinson

Voor het eerst sinds acht jaar mogen er weer onbekende Nederlanders meedoen aan ‘Expeditie Robinson’, dat dit najaar te zien is bij RTL 5. Na een aanmeldprocedure, een stemronde en een selectiedag worden vier kandidaten gekozen, die samen met twaalf BN’ers de strijd op het eiland met elkaar aangaan.

Models in Paris

Als dit programma net zo hysterisch is als ‘Holland’s next top model’, kan het zomaar heerlijk leedvermaak zijn. In ‘Models in Paris’ worden modellen in spe in een appartement in Parijs bij elkaar gezet en zie we hoe ze het gaan maken (of niet) in de Franse modestad.

Prison break

Na jaren van speculeren – is Michael nu dood of niet? – kunnen we sinds een paar weken weer genieten van ‘Prison break’. En we beloven: het is net zo spannend als vroeger. Het vijfde seizoen wordt elke woensdagavond uitgezonden bij Fox, en kan je terugkijken via je tv-provider.

Game of thrones

Konden we de eerste zes seizoen nog (betaald) via HBO, het zevende seizoen van ‘Game of thrones’ is exclusief te zien bij Ziggo. We moeten wel nog even geduld hebben: vanaf 16 juli is ie te zien.

 

 

Shoppen is altijd een goed idee