Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Tóch nog duidelijkheid: Merel Westrik verklaart haar gedrag bij de stokjes in ‘WIDM’

Tóch nog duidelijkheid: Merel Westrik verklaart haar gedrag bij de stokjes in ‘WIDM’

Thuis & wonen
Tóch nog duidelijkheid: Merel Westrik verklaart haar gedrag bij de stokjes in ‘WIDM’

Na wekenlang speculeren was het moment afgelopen zaterdag ein-de-lijk daar: de finale van ‘Wie is de Mol?’. Inmiddels weten we wie de winnaar van het spel is, wie net achter het net viste én het allerbelangrijkste: wie continu roet in het eten probeerde te gooien.

Let op: spoilers!

Merel Westrik maakte zich in de finale bekend als dé Mol van 2019 en bleek het minste geld ooit in het laatje te hebben gebracht (met wat hulp van Sinan, natuurlijk). Veel molacties werden uitgelicht, maar voor de kijker waren deze een beetje teleurstellend. Want een hele hoop van deze streken hebben wij thuis nooit in beeld kunnen zien. En dat blijft dan toch een beetje jammer.

Stokjes

Maar echt de grootste mindf*ck was toch wel: waarom trok Merel in godsnaam dat stokje eruit zodat Niels de vrijstelling kreeg? Was het met opzet of had ze echt even een momentje van verstandsverbijstering? Gelukkig stelt RTL haar deze vraag, waardoor we niet langer in spanning hoeven zitten.

Lees ook
Zien: dít is de grote liefde van Merel Westrik

Vrijstelling

“Er stond een vrijstelling voor de finale op het spel, maar daar had ik als Mol natuurlijk helemaal niks aan”, legt Merel uit. “Ik hoefde de vrijstelling dus ook niet te hebben. Ik dacht: ‘Ik ga nu de ideale kandidaat uithangen.’ Ik was zo aan het tellen en in een vlaag van verstandsverbijstering pakte ik de pin eruit en kreeg Niels de vrijstelling. Ik schrok heel erg en dacht: heb ik nu het spel verpest?” Aha, weten we dat ook weer.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL | Beeld: AVROTROS

Shoppen is altijd een goed idee