Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Melissa uit ‘Temptation Island’ deed eerder al mee aan dít televisieprogramma

Melissa uit ‘Temptation Island’ deed eerder al mee aan dít televisieprogramma

Thuis & wonen
Melissa uit ‘Temptation Island’ deed eerder al mee aan dít televisieprogramma

Hoewel de kijkcijfers van de aftrap van het nieuwe ‘Temptation Island’-seizoen ietwat tegenvielen, ging het op Twitter weer behoorlijk los tijdens de eerste twee afleveringen. In de middelpunt van de belangstelling stond Melissa, de (ex?-)vriendin van Gianni. En nu is het opnieuw de blondine die alle aandacht op zich weet te vestigen onder fans, want zij blijkt al bekend te zijn van een ander programma.

Had jij bij het zien van de eerste Temptation Island-afleveringen het idee dat Melissa je wel héél bekend voorkwam? Dat zou goed kunnen, want de kandidate blijkt geen vreemde te zijn van camera’s. Ze is al eerder op televisie geweest, en wel dankzij haar deelname aan Bloed, Zweet en Tranen.

Melissa als zangeres

Melissa deed in 2015 mee aan de talentenjacht, samen met haar zusje Cynthia. Tijdens hun auditie zongen de twee het nummer Ademnood van Linda, Roos en Jessica. De jury had lovende woorden over voor hun optreden, maar helaas kwam het stel geen ronde verder. Dat heeft Melissa er echter niet van weerhouden om door te gaan met zingen. Ze werkt aan een carrière als schlagerzangeres, zoals in een van de onderstaande video’s te zien is.

De tekst gaat verder onder de video’s.

Hoelang nog in ‘Temptation Island’?

Hoewel er nog maar twee afleveringen van Temptation Island zijn uitgezonden op televisie (via Videoland kun je de eerste drie al zien), draait de geruchtenmolen nu al op volle toeren rondom het programma. Zo zouden – ja, het gaat wéér over Melissa – en ‘haar’ Gianni het einde van de relatietest niet halen.

Lees ook
#Hilarisch: kijkers aftrap ‘Temptation Island’ gaan stuk en kunnen het maar over één ding hebben

Smokkelen

Daarmee bedoelen we niet dat nu al lonkt dat een van de twee een scheve schaats heeft gereden. Ze zouden samen hun koffers gepakt moeten hebben, omdat ze vervangen zouden worden door een nieuw stel. Volgens de laatste geruchten heeft dat alles te maken met het meesmokkelen van mobiele telefoons, die Melissa en Gianni gebruikten om stiekem in contact te blijven met elkaar. Toen dit ontdekt werd door de makers van Temptation Island, zouden de twee direct het veld hebben moeten ruimen.

En dit koppel zou Gianni en Melissa binnenkort komen vervangen:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee