Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit zijn de meest krachtige borden van de Amerikaanse protesten tegen Trumps immigratiebeleid

Dit zijn de meest krachtige borden van de Amerikaanse protesten tegen Trumps immigratiebeleid

Dit zijn de meest krachtige borden van de Amerikaanse protesten tegen Trumps immigratiebeleid

Tienduizenden Amerikanen hebben zaterdag in verschillende steden geprotesteerd tegen het immigratiebeleid van president Donald Trump. Ze eisen dat er een einde komt aan de strenge regels voor illegale immigranten.

Lees ook: Geniaal: dít zijn de beste protest signs van de Women’s March tegen Trump

Demonstranten liepen onder meer met borden waarop stond ‘families horen bij elkaar’. De organisatoren van het protest schatten dat er ongeveer 30.000 mensen meededen aan een van de demonstraties in Washington.

Kinderen gescheiden

Trump ligt de afgelopen tijd onder vuur vanwege het immigratiebeleid. De strenge regels zorgen ervoor dat illegale immigranten, die volgens de president voor criminaliteit zorgen, van hun kinderen werden gescheiden.

Druk

Onder druk van deze kritiek maakte Trump eerder deze maand al met een decreet een einde aan de scheiding van de gezinnen. Maar nog altijd zijn tweeduizend kinderen gescheiden van hun ouders.

A post shared by Wendi Nunnery (@ladynunnery) on

A post shared by Deborah Nadel (@deborahnadel) on

A post shared by @pauzag on

A post shared by @ellenpage on

A post shared by kaela evans (@kevans32) on

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.