Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dít is volgens Brits onderzoek het meest gehate kerstliedje aller tijden

Dít is volgens Brits onderzoek het meest gehate kerstliedje aller tijden

Dít is volgens Brits onderzoek het meest gehate kerstliedje aller tijden

De één begint in oktober al met het luisteren van kerstliedjes, de ander wordt er knettergek van. Maar welk kerstliedje vinden mensen nou het meest verschrikkelijk? Volgens een Brits onderzoek is dit het meest gehate kerstliedje. 

Meest gehate kerstliedje

Het is natuurlijk nog steeds een persoonlijke kwestie. De één vind Holly Jolly Christmas een vreselijk nummer, en de ander irriteert zich dood aan de teksten van Baby it’s cold outside. Maar uit een Brits onderzoek is gebleken dat The Christmas song van Alvin and the Chipmunks het minst populair is. Daarna is Wonderful Christmastime van Paul McCartney het minst geliefd en op de derde plek staat Merry Christmas Everyone van Shakin’ Stevens. Voor honden is het jammer dat hun baasjes geen fan zijn van Wonderful Christmastime, dat is namelijk wel een van de favoriete kerstliedjes van onze viervoeters.

Lees ook
Zo vaak kun je jouw favoriete kerstliedjes luisteren voordat je het zat wordt

Meest populaire kerstnummers

Uit de cijfers van Spotify blijkt dat het meest populaire kerstnummer nog steeds All I Want for Christmas is You van Mariah Carey is. En ook It’s the most wonderful time of the year van Andy Williams en It’s beginning to look a lot like Christmas van Michael Bublé staan hoog in de lijst. Wij krijgen weer spontaan zin om een paar kersthitjes te luisteren!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: GettyImages