Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nieuw kijkcijferrecord maar ook twee afvallers: deze BN’ers zijn onthuld in ‘The Masked Singer’

Nieuw kijkcijferrecord maar ook twee afvallers: deze BN’ers zijn onthuld in ‘The Masked Singer’

Thuis & wonen
Nieuw kijkcijferrecord maar ook twee afvallers: deze BN’ers zijn onthuld in ‘The Masked Singer’

Het succes van ‘The Masked Singer’ op RTL 4 blijft aanhouden. Vrijdagavond zaten maar liefst 2,6 miljoen kijkers voor de buis voor de vierde aflevering van het programma, een nieuw record. Afgelopen vrijdag moest niet één karakter, maar zelfs twee karakters de show verlaten…

Masked Singer tweets

In deze ronde van ‘The Masked Singer’ kwamen een aantal figuren voor de tweede keer optreden. Neptunes, Het Skelet, De Koning, De Zebra, De Lama en De Kameleon maakten er weer een feestje van. Nieuwe hints vlogen om je oren en de juryleden strooiden dan ook weer met behoorlijk veel nieuwe namen. Maar niet alleen in de zaal werd meegepuzzeld, heel kijkend Nederland deed ook weer mee.

Niet alleen

In de eerste battle moest Het Skelet haar masker afzetten. Holy Brood bleef als een goede kanshebber. Maar ook de naam Yolanthe werd laten vallen. Op het allerlaatste moment kreeg jurylid Gerard Joling een ingeving: ‘Kim Feenstra!’ En met dat antwoord scoorde hij een punt voor zijn team. Het model zat, samen met haar kleintje, in het prachtige kostuum van Het Skelet.

Afgevallen

Na Het Skelet moest ook De Koning het programma verlaten. Met dit personage hadden de twee panels toch wat meer moeite. Is het diskjockey Armin van Buuren? Of toch Bram Krikke? Uiteindelijk bleek de hint ‘DJ’ niet naar het beroep van de koning te wijzen, maar naar zijn naam. Niemand minder dan Diederik Jekel blies de jury omver met zijn zangkunsten. In Jinek vertelde hij na afloop van het programma over zijn avontuur bij de Masked Singer én dat hij dolgraag zou doorgaan met zingen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Twitter | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee