Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Weer een nieuw record en een emotionele onthulling bij ‘The Masked Singer’

Weer een nieuw record en een emotionele onthulling bij ‘The Masked Singer’

Thuis & wonen
Weer een nieuw record en een emotionele onthulling bij ‘The Masked Singer’

‘The Masked Singer ‘heeft vrijdagavond nog meer kijkers weten te scoren dan vorige week. Met ruim 2,7 miljoen kijkers vestigde het RTL 4-programma opnieuw een kijkersrecord. En ook deze week moesten weer twee karakters het spannende programma verlaten.

‘The Masked Singer’

De Vos, Vlinder, Panter, Yeti, Astronaut en Aap gingen afgelopen vrijdag de strijd aan met elkaar. Helaas moesten de Yeti en de Astronaut het programma verlaten. Zij werden door de jury en het thuispubliek goed geraden. Maar de andere karakters die nog in het spel zitten roepen veel vraagtekens op.

Respect

Vooral De Panter weet niemand nog echt zeker. Wat we wel weten is dat in het pak van de Yeti – die als eerste van de avond zijn masker moest afzetten –  Ernst Daniël Smid zat. De jury baalde dat hij het programma moest verlaten nadat hij een ontroerend optreden had neergezet. Ook de kijkers thuis waren onder de indruk. De baritonzanger lijdt aan de ziekte van Parkinson en er werd dan ook met veel lof gesproken dat hij meedeed aan dit programma. Zelf vond Ernst het ook een eer om mee te mogen doen. “Mijn lichaam doet dingen die ik zelf niet wil. (…) Ik ben ontzettend gesteund door de productie, de mensen die het geduld met me hadden.”

Maatje Mattie

Als tweede moest de Astronaut naar huis. De vier juryleden waren allemaal overtuigd dat dit radio DJ Mattie Valk moest zijn. En ze kregen gelijk. En ook bij de kijkers thuis was er geen twijfel meer mogelijk dat het Mattie moest zijn.

Collega Marieke Elsinga, waarmee Mattie samen een ochtendprogramma maakt op Q-Music, had vanaf het eerste moment al het idee dat Mattie in het astronautenpak moest zitten. Ze deed gisteravond dan ook uitgebreid verslag van het programma. “Mattie is op tv”, zegt ze als de Astronaut in beeld is. Ondanks dat Marieke graag de bevestiging wilde dat haar collega in het pak zat vind ze het wel jammer dat hij er nu al werd weggestemd . Maar ze is door het dolle heen als ze haar maatje uit het pak ziet komen. “Jaaaa! Je bent het”, schreeuwt ze door de woonkamer. “Ik ben zo trots op die lieverd. Best wel goed gezongen hoor.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat was dit geweldig. Jullie hadden geen idee dat ik het was 😂 X M 👨‍🚀 #TheMaskedSinger

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Maandag vertel ik er natuurlijk alles over, maar hier alvast een klein kijkje achter de schermen bij The Masked Singer 👨‍🚀 M. #TheMaskedSinger

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke) op

Bron: ANP, Twitter | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee