Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Reünie-aflevering ‘Prince Charming’ neemt onverwachte wending en fans gaan uit hun DAK

Reünie-aflevering ‘Prince Charming’ neemt onverwachte wending en fans gaan uit hun DAK

Reünie-aflevering ‘Prince Charming’ neemt onverwachte wending en fans gaan uit hun DAK

Vorige week zagen we in de grande finale van ‘Prince Charming’ hoe de knappe Marvin (29) koos voor Marnix, die het samen met Ferdi tot de finale van de gay-versie van ‘The Bachelorette’. Stiekem lekten er al wat interessante weetjes over de twee uit, maar in de reünie-aflevering van woensdag ontdekken we of ze na het einde van de show nog samen zijn geweest en hoe dat verlopen is. Maar in die speciale uitzending neemt het verhaal plots wel een heel opmerkelijke wending…

Pas op: spoilers in aantocht!

Grindr

Afgelopen week bleek al dat de winnaar van het programma bij thuiskomst een scheve schaats zou hebben gereden. Volgens roddelaar FawryNotSawry, die ook van tevoren wist dat Marvin voor Marnix zou gaan, zou de winnaar actief zijn gebleven op Grindr, dé datingapp voor de LHBTQI-gemeenschap. En daar was de prins ab-so-luut niet van gediend.

Toch nog een succes

Net als bij de Bachelorette nog een hoop schokkende onthullingen uit de hoge hoed kwamen bij de hoe-is-het-nu-met-aflevering, blijkt dat bij Prince Charming ook het geval. Want behalve dat blijkt dat Marvin en Marnix het dus niet gered hebben, blijkt dat de prins alsnóg hét geluk heeft gevonden bij de nummer twee uit de race, Ferdi. Marvin bleef aan Ferdi denken en nam contact met hem op. Ze zijn inmiddels al bijna drie maanden samen en moesten dat dus lange tijd geheim houden. Fans van het programma zijn daar maar wat blij me, want Marvin’s keuze voor Marnix kwam vorige week voor velen al als een grote verrassing.

Meteen een goed gevoel

Marvin vertelt aan NU.nl tevens meteen al aan het begin te hebben geweten van wie zijn hart sneller ging kloppen. “Ik wist al snel wie er lang in zou blijven. Bij Ferdi en Marnix voelde ik op de eerste avond al dat zij de finalisten zouden zijn. Maar ik wilde iedereen een gelijke kans geven en heb niet direct op uiterlijk beoordeeld. Ik wilde iedereen gesproken hebben.”

Lastige situatie

Dat hij en Ferdi elkaar uiteindelijk toch nog hebben gevonden nog voordat het programma werd uitgezonden, was lastig. “Als je verliefd bent, wil je dat van de daken schreeuwen”, vertelt Marvin. “Ferdi en ik zijn allebei een open boek, we delen alles, maar nu kon dat niet. Dat is moeilijk. Ook wat sociale media betreft: we zijn 95 procent van de tijd bij elkaar, dus je moet voorzichtig zijn in wat je plaatst. Ik heb daarom maar vaak oude foto’s gepost.”

Lees ook
‘Zwart schaap’ Mitchell blikt terug op ‘Prince Charming’-avontuur en deelt flínke sneer uit aan medekandidaten

Genieten van elkaar

Gelukkig kunnen de twee, die maar liefst 250 kilometer bij elkaar vandaan wonen, dankzij corona nu veel tijd met elkaar doorbrengen. “Ferdi’s horecazaak in Groningen is nu gesloten en ik werk volledig thuis in Tegelen, dus we kunnen makkelijk naar elkaar toe komen. Als alles weer normaal is, zullen we hier een andere vorm aan moeten geven, maar dat komt wel goed.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA, NU.nl, Videoland | Beeld: Still