Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Mee naar Nederland of niet? Martien geeft uitsluitsel over huishoudster Nadège

Mee naar Nederland of niet? Martien geeft uitsluitsel over huishoudster Nadège

Thuis & wonen
Mee naar Nederland of niet? Martien geeft uitsluitsel over huishoudster Nadège

Na een prachtige tijd in Frankrijk hebben de Meilandjes besloten tóch weer terug te keren naar Nederland. Meteen nadat dit nieuws bekend werd aan het begin van deze maand, maakten fans zich zorgen. Want wat zou er gebeuren met huishoudster Nadège? Martien zorgt voor duidelijkheid.

“Hallo allemaal! We hebben zulk leuk nieuws: we gaan namelijk verhuizen!”, zo begon Martien de video waarin het grote nieuws werd aangekondigd. “Maar niet hier in Frankrijk, maar we gaan terug naar Nederland.” Deze onthulling van de familie Meiland riep een hoop vragen op bij fans. Ten eerste of er nog wel een vervolg zou komen op Chateau Meiland, ten tweede waar het gezin dan gaat wonen – daar is inmiddels een antwoord op, én tot slot hoe het nu verder moet met Nadège.

Het verlossende antwoord

Aan Story laat Martien weten het in elk geval niet moeilijk te vinden om het Franse chateau achter te laten. “Ik hecht me nooit aan dingen”, zegt hij. “Met mensen is dat heel anders. Nadège die bij ons op het chateau werkt, zal ik wel erg missen als we weg zijn.” Betekent dat gegeven dat de huishoudster meeverhuist naar Nederland? “Misschien kan ze inderdaad wel meekomen”, aldus de flamboyante kasteelheer met – volgens het entertainmentblad – ‘een veelbelovende oogtwinkeling’.

Nadège Chateau Meiland

In eerdere afleveringen van Chateau Meiland was te zien dat de huishoudster geen familie en weinig sociale contacten heeft. De Meilandjes namen Nadège mee op vakantie, haar eerste tripje. De huishoudster heeft duidelijk een hechte band met het gezin. “Niet zo leuk voor Nadège. Of zou ze mee verhuizen?”, vroeg een fan zich af. “Dat vind ik sneu voor haar”, merkte een andere fan op.

Stopt de serie?

Zijn dochter Maxime voegde na de bekendmaking van hun vertrek uit Frankrijk toe dat het derde seizoen van de televisieserie Chateau Meiland wel gewoon wordt afgemaakt. Ook zijn gasten die een reservering hebben in de bed & breakfast van de familie “nog van harte welkom”. Dat zullen er nog flink wat zijn, want in eerdere berichten liet de familie weten dat het kasteel voor in ieder geval heel 2020 en voor 2021 al gedeeltelijk volgeboekt was. Of die gasten een bezoek aan het kasteel nog wel wat waard vinden als de spraakmakende Meilandjes straks toch vertrokken zijn, is natuurlijk de vraag…

Lees ook
Chateau in de Achterhoek: ‘in déze gigantische villa gaat de familie Meiland wonen’

Instant succes

In de realityserie Chateau Meiland wordt de familie Meiland gevolgd bij het verbouwen, openen en runnen van een bed & breakfast in een kasteel bij het Franse dorpje Beynac. De in 2019 voor het eerst verschenen serie won meteen de grootste televisieprijs denkbaar: de Gouden Televizier-Ring.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Talpa

Shoppen is altijd een goed idee