Je bent hier: Home > Celebs > Mystery solved: déze acteur imiteert Martien Meiland in ‘De TV Kantine’

Mystery solved: déze acteur imiteert Martien Meiland in ‘De TV Kantine’

Celebs
Mystery solved: déze acteur imiteert Martien Meiland in ‘De TV Kantine’

Na het daverende succes van ‘Chateau Meiland’ het afgelopen jaar, konden Carlo Boszhard (50) en Irene Moors (52) natuurlijk niet anders dan de flamboyante Martien en zijn gezin terug laten komen in ‘De TV Kantine’. Maar wie o wie is er in de huid gekropen van de kasteelheer en heeft het voor elkaar gekregen om ‘m zó goed te imiteren? Al sinds de eerste beelden wordt erop los gespeculeerd en nu hebben we eindelijk het verlossende antwoord gekregen.

De TV Kantine

In De TV Kantine vermomt het televisieduo Carlo en Irene zich als andere BN’ers, en worden ook andere bekende gezichten ingeschakeld om imitaties op zich te nemen. In de meeste gevallen is vrijwel meteen te zien welke acteur de persiflage doet, maar soms blijft het gissen.

En Martien is…

Het bleef tot het laatste moment een raadsel wie Martien Meiland had geïmiteerd voor het programma. Namen als Fred van Leer, Koos van Plateringen en zelfs Arjen Lubach passeerden de revue, maar geen van allen blijkt de rol vertolkt te hebben. Wie dan wel? Niemand minder dan Björn de Vries is erin geslaagd om de kasteelheer steengoed na te doen. Hoewel bij het horen van deze naam misschien niet meteen een belletje gaat rinkelen, werd deze Walibi-acteur – die je misschien kunt kennen van zijn TikTok-filmpjes – al eerder geroemd om zijn Martien-imitatie. Niet zo gek dus, dat hij nu weer gekozen is.

De tekst gaat verder onder de video’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Maak kennis met… onze eigen Martien uit Chateau Wijnland!🍷🍷 #DeTVKantine #MartienMeiland #WijnenWijnen #rtl4 @bjornthev

Een bericht gedeeld door RTL 4 (@rtl4) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“OOOOH!”😂🤣 #compilatie #gillendhetweekendin #DeTVKantine #ChateauWijnland #rtl4

Een bericht gedeeld door RTL 4 (@rtl4) op

Bizar goed

Fans zijn het er unaniem over eens: wat doet Björn het gooeeeed! “Martien Meiland is eng goed”, klinkt het op Twitter. En eerlijk is eerlijk, ook wij kunnen niet anders dan daar volledig mee instemmen.

Lees ook
Bruidspaar woest op familie Meiland na afzeggen bruiloft: ‘Er zijn ons gouden bergen beloofd

Alle lof voor Elise

Niet alleen hebben kijkers van De TV Kantine genoten van de persiflage van Martien, ook de rest van de aflevering wist fans te boeien. “Dit wordt iedere keer beter en beter”, luidt een van de vele reacties. Wie ook kan rekenen op een storm aan complimenten, is Elise Schaap (37). “Te briljant voor woorden.”

Heb je de aflevering gemist? Je kunt ‘m hier terugkijken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl, Superguide.nl | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee