Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nieuw seizoen ‘Married At First Sight’ bíjna van start: dit zijn de eerste beelden

Nieuw seizoen ‘Married At First Sight’ bíjna van start: dit zijn de eerste beelden

Nieuw seizoen ‘Married At First Sight’ bíjna van start: dit zijn de eerste beelden

Vanaf aanstaande zondag is het meest spraakmakende liefdesprogramma terug op de buis: het alweer vierde seizoen van ‘Married at First Sight’, met voor de állerlaatste keer Peter van der Vorst als presentator. Wij hebben vast de eerste beelden voor je.

Dag Peter, hallo nieuw team!

Het komende seizoen is, vanwege Peter’s nieuwe baan als programmadirecteur van RTL, zijn laatste presentatieklus. Maar waar gezichten verdwijnen, verschijnen er ook nieuwe in beeld. De komende reeks start namelijk met een compleet nieuw team experts die zullen proberen om de best mogelijke matches te vormen. Een kort voorstelrondje: Tila Pronk (universitair docent sociale psychologie bij de Tilburg University), Marcelino Lopez (psycholoog/relatietherapeut), Pablo Bakarbessy (psycholoog, coach en gedragsdeskundige – je kunt hem kennen als expert bij Temptation Talk en Gordon gaat trouwen… Maar met wie?) en Paulien Timmer (coach/auteur).

Extra match

Voor het vierde seizoen van Married At First Sight heeft een recordaantal hetero- en homoseksuele mannen en vrouwen zich aangemeld. Maar liefst 1500 mensen waren bereid om hun liefdeslot volledig in handen van de wetenschap te leggen in de hoop zo de ware te ontmoeten. Na uitgebreide screenings stappen de vijf beste matches (één meer dan voorgaande seizoenen), zonder elkaar ooit gezien of gesproken te hebben, in het huwelijksbootje.

Het nieuwe seizoen start zondag 7 april om 20.00 uur op RTL 4. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen in onderstaande video:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: RTL Beeldbank