Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Chantal kreeg bedreigingen na ‘MAFS’: ‘Dat ik het waard was om een nekschot te krijgen’

Chantal kreeg bedreigingen na ‘MAFS’: ‘Dat ik het waard was om een nekschot te krijgen’

Chantal kreeg bedreigingen na ‘MAFS’: ‘Dat ik het waard was om een nekschot te krijgen’

Zelfs als je ‘MAFS’ niét volgt, heb je haar ongetwijfeld weleens voorbij zien komen op social media of elders online: Chantal. De blondine was met stip een van de meest spraakmakende kandidaten van ‘Married at First Sight’, maar alle aandacht die ze kreeg was niet altijd even positief. Sterker nog, de deelnemer werd zelfs bedreigd.

‘MAFS’-Chantal

In Telegraaf vertelt Chantal openhartig over de impact die haar deelname aan MAFS op haar heeft gehad. Tijdens dat gesprek geeft de blondine toe dat ze het niet gemakkelijk vond om zichzelf terug te zien op televisie. “Je wordt toch als een bepaald typetje neergezet. Dat is niet wie ik werkelijk ben”, aldus de kandidate van Married at First Sight.

Turkije

De huwelijksreis met Henk is volgens Chantal dan ook anders gegaan dan MAFS-kijkers hebben gezien. “In Turkije hebben we ook echt wel gelachen, maar dat wordt niet uitgezonden”, vertelt ze erover. “Het leek alsof ik alleen maar met mijn telefoon bezig was, maar het ’waarom’ zag je niet. Ik was nog nooit gescheiden geweest van mijn kinderen en het gemis viel me heel zwaar. Daarom zocht ik wat vaker contact.”

Bedreigd

Chantal heeft na afloop van het programma heel wat negatieve reacties ontvangen. Zo werd ze naar eigen zeggen uitgemaakt voor ‘hoer op leeftijd’ en ‘Barbie’. “Daar mocht de hele natie een mening over hebben, maar zélf kon ik op televisie niks zeggen want dan was ik arrogant, dom of lelijk”, aldus de blondine. Maar het bleef niet helaas niet bij scheldwoorden. “Ik ben zelfs bedreigd”, biecht ze op. “Dat ik het waard was om een nekschot te krijgen.”

Lees ook
Chantal over ‘MAFS’-avontuur: ‘Ik dacht dat ik er wel vrij nuchter instond’

Uit z’n verband getrokken

Het is niet de eerste keer dat Chantal uit de school klapt over MAFS. “Je weet niet van te voren waar je aan mee doet en wat je te wachten staat”, vertelde ze al eerder. Volgens Chantal is er veel uit z’n verband getrokken en is realiteit ver te zoeken. “Je hebt programmamakers en ik ben een mens. Die programmamakers en ik zullen het nooit eens worden. Het gaat bij hen om het programma en om kijkcijfers en het gaat bij mij om mijn emoties, mijn gevoel.” Chantal kan daar alle begrip voor opbrengen, maar ze heeft het wel moeilijk gehad. “Als heel Nederland dan zo’n mening vormt, op basis van een aantal beelden van jou… Ik begrijp het niet.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws.nl | Beeld: still ‘MAFS’