Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Married at First Sight’ eindigt voor Pascal en Mirjam in een drama

‘Married at First Sight’ eindigt voor Pascal en Mirjam in een drama

‘Married at First Sight’ eindigt voor Pascal en Mirjam in een drama

Ze begonnen voorzichtig aan hun romance, maar al gauw leken Pascal en Mirjam een goede match. In de slotaflevering van ‘Married at First Sight’ blijkt het huwelijk echter tóch een fiasco te zijn. 

Lees ook: Eindelijk antwoord: zijn Ronald en Monique uit ‘Married at First Sight’ na hun valse start nog samen?

Pascal zag zijn kersverse vrouw, die hij voor de bruiloft nog nooit had ontmoet, meteen zitten. Ook tijdens de huwelijksreis en de samenwoonperiode kon hij zijn ogen niet van haar af houden. Mirjam zei ‘warme gevoelens’ te hebben voor Pascal, maar helemaal overtuigd was ze nog niet. In de laatste aflevering van Married at First Sight blijkt dat Mirjam uiteindelijk toch te veel twijfels heeft.

Breuk

Het gematchte stel heeft ook na de opnames veel tijd met elkaar doorgebracht. Op die manier wilden ze erachter komen wat ze écht voor elkaar voelen. Pascal is verliefd, maar Mirjam kan die gevoelens niet beantwoorden. ‘Qua gevoel staan we er heel anders in. We hebben er juist voor gekozen om veel bij elkaar te zijn, maar mijn gevoelens zijn vriendschappelijk en die van Pascal niet,’ vertelt een gebroken Mirjam in de uitzending. Pascal heeft het zichtbaar moeilijk met de breuk. ‘Ik zou niks liever willen dan getrouwd blijven.’