Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Boer zoekt Vrouw’-kijkers raken niet uitgepraat over nieuwe look (Mar)nix: ‘Kan echt niet’

‘Boer zoekt Vrouw’-kijkers raken niet uitgepraat over nieuwe look (Mar)nix: ‘Kan echt niet’

‘Boer zoekt Vrouw’-kijkers raken niet uitgepraat over nieuwe look (Mar)nix: ‘Kan echt niet’

Boer Marnix was al vaak het onderwerp van gesprek toen hij meedeed aan ‘Boer zoekt Vrouw’, en ook in de special die zondagavond werd uitgezonden stal hij de show. Kijkers raken niet uitgepraat over zijn nieuwe look, al zijn die reacties niet allemaal even mals.

Nieuw uiterlijk ‘Boer zoekt Vrouw’-Marnix

In de special van Boer zoekt Vrouw was te zien hoe het nu met een aantal boeren uit voorgaande seizoenen gaat. Toen boer Marnix in beeld kwam, moesten veel fans twee keer kijken. De boer gaat tegenwoordig namelijk met een opvallende snor door het leven. Niet iedereen is fan van zijn nieuwe look. Op sociale media barst het van de opmerkingen over Marnix en zijn snor. “Het maakt hem twintig jaar ouder”, merkt een kijker op. Een andere fan vraagt zich af: “Kan iemand hem vertellen dat dit echt niet kan?”

De tekst gaat verder onder de tweets.

Samenwonen

Het duurde even voordat Cupido raak schoot bij boer Marnix, maar het was het wachten waard. De Boer zoekt Vrouw-deelnemer woont sinds 2019 samen met zijn vriendin Emmie.

Lees ook
Angela voelt zich voorgelogen door ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert: ‘Wees dan gewoon een kerel’

Janneke

Marnix probeerde het in Boer zoekt Vrouw nog even met briefschrijfster Janneke, maar al snel bleken zij geen match te zijn. De boer werd kort daarna stapelverliefd op iemand die hij al twintig jaar kende. Emmie komt ook uit het paardenwereldje en na lang om elkaar heendraaien, sprong de vonk eindelijk over. “We zijn net een peper- en zoutstel. Ik denk iets, en Emmie zegt het”, aldus de verliefde boer. Het zit gewoon goed, en dat is hetgeen waar ik naar op zoek was!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV, Instagram