Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zwangere Marly van der Velden verklapt: op déze manier verlaat Nina binnenkort ‘GTST’

Zwangere Marly van der Velden verklapt: op déze manier verlaat Nina binnenkort ‘GTST’

Zwangere Marly van der Velden verklapt: op déze manier verlaat Nina binnenkort ‘GTST’

Vlak voor het eind van 2020 maakte Marly van der Velden (33) bekend in verwachting te zijn van haar derde kindje. Haar buik is inmiddels al flink gegroeid, maar die zal in ‘GTST’ níet duidelijk te zien zijn. Onlangs onthulde ze namelijk al dat haar personage Nina niet opnieuw zwanger wordt. Hoe neemt de Sanders-telg dan tijdelijk afscheid van Meerdijk? De actrice licht een tipje van de sluier op.

Marly van der Velden zwanger

Marly is de trotse moeder van dochters Jackie-Rey en Sammy-Rose, die binnenkort een broertje krijgen. Ook in GTST heeft de actrice drie kinderen (Nola, Max en bonuszoon Manu), maar zij hoeven niet te rekenen op gezinsuitbreiding. Die keuze van de soapschrijvers kan de brunette alleen maar waarderen. “Zo blijft het echt iets van mezelf”, vertelt ze aan Televizier. “Dat betekent wel dat mijn groeiende babybuik zo goed mogelijk uit beeld moet blijven. Best een klus voor regisseurs, maar Nina draagt vaak wijdvallende outfits, waardoor je er makkelijker mee wegkomt.”

Tijdelijk afscheid ‘GTST’

Toch komt er natuurlijk een moment dat Marly, in verband met haar zwangerschapsverlof, tijdelijk afscheid zal moeten nemen van GTST. Op welke manier Nina vertrekt uit Meerdijk, staat inmiddels op papier. “Het wordt iets heel positiefs”, verklapt de actrice. “Niets dramatisch zoals een coma.”

Verveelt nooit

Marly speelt momenteel alweer vijftien jaar de rol van Nina Sanders in GTST, maar stoppen is nog lang geen optie. Haar soapcarrière voelt dan misschien als “een lange tijd”, maar is tegelijkertijd ook “omgevlogen”. “Er is zo veel variatie in verhaallijnen en acteurs dat het nooit verveelt”, aldus de brunette in een eerder interview.

Lees ook
Voormalig ‘GTST’-ster Toprak Yalçiner voor het eerst over ziekte: ‘20 procent met deze zeldzame aandoening sterft’

Gezin Marly van der Velden

Marly en haar geliefde Mike zijn de ouders van twee dochters. De oudste, Sammy-Rose, werd in september 2014 geboren; Jackie-Rey kwam in oktober 2017 ter wereld. In december maakte de GTST-actrice het heuglijke nieuws bekend in verwachting te zijn van haar derde kindje. Een maand later onthulde ze het geslacht op grootse wijze. Onlangs konden we voor het eerst een glimp van haar prachtige babybuik opvangen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd)

Bron: Party | Beeld: still, Instagram