Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Foutje, bedankt: heeft Marije haar mond voorbij gepraat in ‘WIDM’ en zichzelf ontmaskerd?

Foutje, bedankt: heeft Marije haar mond voorbij gepraat in ‘WIDM’ en zichzelf ontmaskerd?

Thuis & wonen
Foutje, bedankt: heeft Marije haar mond voorbij gepraat in ‘WIDM’ en zichzelf ontmaskerd?

Televisiekijkend Nederland zit sinds een paar weken weer aan de buis gekluisterd op zaterdagavond, uiteraard voor een gloednieuwe aflevering van ‘WIDM’. Fans proberen zoals altijd van hun tunnelvisie af te komen, al lijken de pijlen momenteel vooral gericht op één deelnemer. Of toch niet? Waar een mannelijke kandidaat bovenaan het verdachtenlijstje staat bij velen, zou Marije Knevel ook zomaar de saboteur van het seizoen kunnen zijn. 

Patrick Martens

Ook voor oud-kandidaten van WIDM is het een feest dat het programma sinds begin dit jaar weer terug is op televisie. Patrick Martens houdt zich zelfs zo bezig met de show, dat hij voor Televizier iedere aflevering analyseert. Daarbij is hem iets héél opmerkelijks opgevallen.

Is Marije de Mol?

Marije zou volgens Patrick haar mond voorbij hebben gepraat in Wie is de Mol?. De voormalige kandidaat heeft het over het moment dat Knevel vlak voor de executie aangeeft dat er iemand uitgaat, maar dat ze “honderd procent zeker” weet dat zij het níet is. Die uitspraak zou volgens de acteur en presentator twee dingen kunnen betekenen. “Óf Marije ís de Mol, óf ze weet wie de Mol is.”

Verdacht of niet

Volgens Martens is deze actie al ontzettend verdacht te noemen, maar het valt hem ook op dat Marije vaak andere kandidaten de schuld geeft. De fout ligt eigenlijk nooit bij haarzelf. “Ze schuift alles door. Dat is ook onwijs Mollerig”, sluit Patrick af. Zou kunnen natuurlijk, maar om het er dan zó dik bovenop te leggen…

De tekst gaat verder onder de video en tweet.

Lees ook
Aflevering 2 van ‘WIDM’ 21 één groot zooitje: dít zijn de hints en verdenkingen

Niet overtuigd

Ook kijkers zijn niet overtuigd. “Degenen die zulke uitspraken doen zijn meestal juist niet de Mol”, is te lezen. Ook vinden ze het stoken iets té overduidelijk. En zou een Mol dat doen? Dat is natuurlijk nog de vraag der vragen. Opvallend is de uitspraak in ieder geval wel, dat staat vast.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: AVROTROS, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee