Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Leuk! ‘First Dates VIPS’ komt terug en déze knappe BN’er gaat als eerste op zoek naar de liefde

Leuk! ‘First Dates VIPS’ komt terug en déze knappe BN’er gaat als eerste op zoek naar de liefde

Thuis & wonen
Leuk! ‘First Dates VIPS’ komt terug en déze knappe BN’er gaat als eerste op zoek naar de liefde

Op Valentijnsdag 2020 was er een bijzondere aflevering van ‘First Dates’ te zien. In een speciale uitzending van het populaire datingprogramma gingen geen gewone burgers, maar BN’ers op zoek naar de liefde. Onder hen ook radio-dj Giel Beelen, die aan het programma daadwerkelijk een nieuwe relatie leek te hebben overgehouden. Binnenkort is het de beurt aan een nieuw groepje BN’ers, want er is wederom een VIPS-aflevering in de maak!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Eerder dit jaar waagden naast Giel ook Sipke Jan Bousema, Maik de Boer, Yvonne Coldeweijer en Mariska van Kolck zich aan een blind date op tv. Momenteel wordt er druk gewerkt aan een nieuwe ronde voor bekend Nederland, waarvan de eerste BN’er zich inmiddels bekend heeft gemaakt.

Opnames achter de rug

Niemand minder dan mode-ondernemer en influencer Maria Tailor, bekend van Modemeisjes met een missie en de kersverse tante van het kindje van schoonzus Kim Feenstra, is kandidaat nummer één, zo onthult ze op Instagram. “Ik zit in de visagie voor opnames en het is echt het allerleukste programma van Nederland. Ik kijk zelf nooit televisie, maar dit programma kan ik urenlang kijken”, begint ze ietwat mysterieus.

De perfecte match

Al gauw blijkt het om First Dates te gaan, waarover ze nog schrijft: “Ik vind dit programma zo mooi gemaakt. Tijdens de opnames heb ik ook de gehele cast en crew ondervraagd. ‘Waar halen jullie de matches vandaan? Hoe vinden jullie altijd tweedezelfde types?'”, quoot ze zichzelf. Naar haar eigen date was ze uiteraard net zo nieuwsgierig, maar daar kan ze haar volgers nog niets over vertellen. Wel onthult ze dat tijdens haar bezoek aan het First Dates-restaurant niet de enige datende BN’er in de ruimte was.

Lees ook
Patty Brard heeft duidelijke mening over stukgelopen ‘First Dates’-liefde Giel Beelen: ‘Allemaal nep’

Heftige scheiding

Maria was eerder samen met de rijke autohandelaar Jeroen van den Berg, met wie ze twee kinderen heeft; dochter Amelle (5) en zoontje Jean (4). Na de scheiding in 2017, die volgde net nadat het stel een luxe villa op Ibiza had laten bouwen, is er behoorlijk met modder gegooid. In mei van dit jaar liet Maria weten zich emotioneel en zakelijk eindelijk los te hebben gemaakt van haar ex. “Ik maak een nieuwe start en ben volledig op mezelf aangewezen. De coronacrisis brengt me ook iets goeds”, vertelde ze aan De Telegraaf.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

maria tailor first dates

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maria Tailor (@mariatailor) op

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee