Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Mannen naar ons hart

Mannen naar ons hart

Mannen naar ons hart

Het zijn mannen naar ons hart: Benja Bruijning en Kees van Nieuwkerk. Niet alleen omdat ze er goed uitzien, maar ook omdat Benja selfies krijgt van zijn oma van 93 en Kees bij belangrijke beslissingen zijn moeder belt. En niet onbelangrijk: ze komen op voor Sinterklaas met de feelgood film: Pak van mijn hart. Zo nieuwsgierig als we zijn bij Flair stellen wij ze een paar vragen!

keesenbenjat

Kees: ‘De drang om te presteren komt vooral uit mezelf. Ik wil goed worden in wat ik doe, Mensen vermaken, de wereld met mijn films wat mooier maken. Dat moet je dan wel op een goede manier doen, dus in die zin brengt dat wel druk met zich mee.’

Benja: ‘Bij mij zit er een rare discrepantie in, want ik ben lui: ik mag graag op de bank liggen, kom overal te laat en schiet zelden in de stress, maar aan het einde van de dag heb ik toch van alles gedaan. Het grootste voordeel is dat ik geen haast heb’.

Kees:’Je schiet bij Benja niet snel in de stress.

Benja: ‘Ik ben perfectionist minus de negatieve component. Een perfectionist is nooit tevreden, terwijl ik dat makkelijk naast me neer kan leggen. Ik streef naar perfectie tot de tijd op is en denk dan: dit is het voor nu, prima.’

Hoe gaat de samenwerking tussen deze twee twee tegenpolen en hoe is het opnemen van de fillm verlopen. Lui of perfectionist? Acteur en regisseur. Wat is hun doel en wat willen ze nog meer bereiken? Antwoord op deze en nog meer vragen lees je in Flair 43, vanaf 15 oktober in de winkel.