Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > DIT ZIJN ZE: de mannelijke verleiders van ‘Temptation Island’

DIT ZIJN ZE: de mannelijke verleiders van ‘Temptation Island’

DIT ZIJN ZE: de mannelijke verleiders van ‘Temptation Island’

Het aftellen is definitief begonnen: 1 februari gaat het nieuwe seizoen Temptation Island ein-de-lijk van start. Vorige week kon je al kennis maken met de vier koppels die de relatietest gaan proberen te doorstaan en nu zijn ook de mannelijke vrijgezellen bekend. Bekijk hieronder welke zelfverzekerde verleiders op het eiland zullen worden losgelaten.

Alex (25) uit Breda

Deze personal trainer gelooft niet in monogamie en zal er alles aan doen om zijn punt te bewijzen.

Alex (25)

Dylan (24) uit het Vlaamse Kaggevinne

Deze personal coach zegt perfect te weten hoe hij vrouwen moet bespelen en verleiden. Dylan heeft alle vertrouwen in een happy ending – voor zichzelf, welteverstaan.

<p>Dylan is een ultieme womanizer. Als personal coach weet hij hoe hij vrouwen moet aanpakken en hij is er dan ook van overtuigd dat hij minstens één vrouwenhart voor zich kan winnen. Benieuwd of het hem zal lukken!</p>

Giuseppe (22) uit het Vlaamse Maasmechelen

Giuseppe werkt in een callcenter, maar na zijn werkdag kan je hem vaak op de dansvloer terugvinden. Hij verleidt vrouwen met zijn sexy dansbewegingen én is bovendien niet vies van een lapdance.

<p>Giuseppe werkt in een callcenter, maar na zijn uren kan je hem vaak op de dansvloer terugvinden. Hij verleidt vrouwen met zijn sexy dansbewegingen én is bovendien niet vies van een lapdance. Giuseppe is – naar eigen zeggen – een ‘bootyman’, maar wil van alle vruchten proeven…</p>

Karim (20), ook uit Maasmechelen

Voor Karim bestaat er niet zoiets als vreemdgaan, hij gelooft namelijk alleen maar in open relaties. Hij is naar eigen zeggen “een expert op seksueel gebied.”

Ken (24) uit Haarlem

Ken is een beetje arrogant, maar heeft daar alle reden toe. Niet alleen speelt hij als singer-songwriter de sterren van de hemel, hij klust on the side ook nog wat bij als model. Hij zegt bovendien “altijd zijn zin te krijgen”, dus dames: opgepast!

<p>Met zijn alternatieve look weet Ken verschillende modellenklussen in de wacht te slepen. Hij geeft toe dat hij best arrogant is, maar hij krijgt uiteindelijk altijd zijn zin… Een beetje de vrouwelijke versie van verleidster Jill van het vorige seizoen.</p>

Kevin (27) uit Leiden

Of Kevin een versiertruc heeft? “Ik ben de versiertruc!”. ‘Nuff said. 

<p>Kevin is er 100% van overtuigd dat niemand trouw kan blijven in een relatie en net daarom heeft hij zich ingeschreven als vrijgezel voor ‘Temptation Island’. Hij moet en zal zijn gelijk krijgen…</p>

Levi (27) uit het Friese Lemmer

Levi heeft naast zijn looks – ook hij is werkzaam als model – nog een andere troefkaart: zijn dansmoves zijn naar eigen zeggen onweerstaanbaar. “Alle vrouwen houden van mannen die goed kunnen dansen.” Wel als ze er zo uit zien als Levi, ja..

Quinten (23) uit het Vlaamse Landegem

Quinten is een strateeg die “zichzelf overal in lult”. Hij twijfelt er niet aan dat hij zijn medeverleiders/fitnessboys glansrijk zal overtroeven met zijn smooth talk.

Bekijk ook: