Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze man schreef een ontroerende ode aan zijn echtgenote op Facebook en het ging meteen viraal

Deze man schreef een ontroerende ode aan zijn echtgenote op Facebook en het ging meteen viraal

Deze man schreef een ontroerende ode aan zijn echtgenote op Facebook en het ging meteen viraal

De 31-jarige Dale Partridge uit het Amerikaanse Oregon bracht vorige week een prachtige ode aan zijn vrouw Veronica op Facebook. De post ging in no time viraalen wij begrijpen helemaal waarom. 

In de post richt Partridge zich tot mannen die bang zijn om in het huwelijksbootje te stappen omdat het zou betekenen dat ze dan ‘vasthangen’ aan één vrouw voor de rest van hun leven. Maar niets is minder waar, volgens Dale.

Je zal versteld staan van hoeveel mooie versies er zijn van die ene vrouw waarmee je jaren geleden bent getrouwd.

‘Mannen zijn zo bang dat wanneer ze trouwen, ze voor de rest van hun leven vasthangen aan één vrouw. Maar dat is simpelweg niet waar. Ik werd verliefd op een 19-jarige bergbeklimster, trouwde met een 20-jarige dierenliefhebber, startte een gezin met een 24-jarige mama, bouwde een boerderij met een 25-jarige thuisblijfmoeder en vandaag ben ik getrouwd met een 27-jarige wijze vrouw. Als je gezond van geest bent, zal je die ‘ene vrouw’ nooit beu worden. Je zal zelfs versteld staan van hoeveel mooie versies er zijn van die ene vrouw waarmee je jaren geleden getrouwd bent. Zeg niet ‘neen’ tegen het huwelijk, zeg ‘ja’ en blijf ‘ja’ zeggen tot de dag dat je sterft.’

Sinds hij de post vorige week op Facebook publiceerde, werd zijn ode al meer dan 508.000 keer geliked en 278.000 gedeeld. Intussen maakte de jonge vader op Instagram bekend dat het koppel hun derde kindje verwacht. Gefeliciteerd, Dale!

Lees ook: