Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Videoland against verveling! Er zijn meerdere extra seizoenen ‘MAFS’ in aantocht

Videoland against verveling! Er zijn meerdere extra seizoenen ‘MAFS’ in aantocht

Thuis & wonen
Videoland against verveling! Er zijn meerdere extra seizoenen ‘MAFS’ in aantocht

‘Married at First Sight’ blijkt seizoen na seizoen weer een kijkcijferknaller waar we geen genoeg van krijgen. Na afloop zijn we dan ook altijd weer een beetje teleurgesteld dat het weer een heel jaar (en nu mogelijk langer door de coronacrisis) gaat duren voor we nieuwe afleveringen te zien krijgen. Gelukkig komt Videoland to the rescue.

MAFS USA op Videoland

Komende maand gooit de Nederlandse streamingsdienst namelijk meerdere (!) seizoenen van internationale versies van het programma online! Videoland bezit ook de rechten van de Amerikaanse Married at First Sight, waar inmiddels al drie seizoenen van te bingen zijn. Op 8 juni komt daar kakelvers vermaak bij: dan gooit Videoland het complete vierde seizoen online.

Bij gebrek aan Hollandse huwelijken

Heerlijk natuurlijk – in de Amerikaanse variant zit altijd nét iets meer drama, maar toch kan er weinig op tegen de onbekende echtparen van eigen bodem. Sterren als ‘Henkie en Wenkie’ blijven je immers langer bij dan de ogenschijnlijk ‘perfecte’ kandidaten uit de Amerikaanse reeks. Helaas zit een nieuwe Nederlands seizoen er nog niet in, maar Videoland geeft ons the next best thing: de Vlaamse editie!

Lees ook
MAFS-Robin wordt vader: ‘Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest’

Blind Getrouwd

Op 8 juni verschijnen niet één, maar maar liefst vijf seizoenen van de Married at First Sight-serie van onze zuiderburen op Videoland. In België mag het programma dan Blind Getrouwd heten, maar de opzet is hetzelfde. Singles die de ware liefde nog niet hebben gevonden, worden door experts met elkaar gematcht en ontmoeten elkaar voor het eerst bij het altaar. Dan is de vraag: is de match echt zo goed zoals die op papier leek? Dat wordt bingen tot we er scheel van zien, heerlijk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Everyone’s first 💋 was as cute as we remembered. #MarriedAtFirstSight #CouplesCam

Een bericht gedeeld door Married At First Sight (@mafslifetime) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide, ANP | Beeld: RTL Still

Shoppen is altijd een goed idee