Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > We houden hoop: Freddy laat weten hoe het nu gaat met zieke MAFS-Sylvia

We houden hoop: Freddy laat weten hoe het nu gaat met zieke MAFS-Sylvia

We houden hoop: Freddy laat weten hoe het nu gaat met zieke MAFS-Sylvia

We moeten nog steeds bijkomen van het afgelopen seizoen van ‘Married at First Sight.’ Naast dat er wéér niemand getrouwd bleef, kwamen er ook nog na het seizoen heftige nieuwsberichten naar buiten. Zo ook dat MAFS-Sylvia ernstig ziek werd. Ondanks dat zij niet samen doorging met haar Freddy hebben de twee nog altijd goed contact. Freddy kan dan ook vertellen hoe het nu met lieve Sylvia gaat.

Mafs-Sylvia ziek, maar steeds beter

‘Met Sylvia gaat het de goede kant op. Inmiddels zijn we sinds de opnames van Married at First Sight al een half jaar verder en Bart Ettekoven van de Shownieuws Podcast vraagt of Sylvia dan weer helemaal schoon is verklaard. “Nee. Schoon is ze nog niet helemaal, zover ik geïnformeerd ben. Dat heeft even zijn tijd nodig. Maar de behandeling is goed aangeslagen.”

Hoop in de toekomst?

Ook laat Freddy in de podcast weten of inmiddels de relatiestatus tussen Sylvia en Freddy is veranderd. “We hebben nog goed contact, maar een relatie is echt voorbij, over. We hebben er een goed gesprek over gehad. Ze wil me wel een kans geven, maar je weet niet hoe de ziekte verder gaat. En ze gunt me nu alle goeds”. Verder laat Freddy niet veel los. Op de vraag waar Freddy op hoopt in te toekomst , antwoord hij nuchter: “Wat de toekomst mij gaat brengen. Dat zien we wel tegen die tijd.” Wel kan hij zeggen dat een nieuwe liefde nooit tussen de vriendschap met Sylvia in zal staan.

Leuke zoons

Presentatrice Dyantha Brooks – die ook bij de podcast aanwezig is – vraagt dan ook nog even naar knappe zoons van Freddy. Vele MAFS-kijkers vroegen zich tijdens de afleveringen af of de twee zoons single zijn. Freddy heeft goed en slecht nieuws: de ene zoon woont samen, de andere is nog single. Welke zoon precies nog vrijgezel is, wordt niet duidelijk. Maar wie weet zien we wel weer een bekend gezicht in het nieuws MAFS-seizoen voorbij komen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: FLEXMI via RTL Beeldbank