Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Prachtig nieuws voor MAFS’ Sylvia: kersverse oma deelt foto met gloednieuw kleinkind

Prachtig nieuws voor MAFS’ Sylvia: kersverse oma deelt foto met gloednieuw kleinkind

Prachtig nieuws voor MAFS’ Sylvia: kersverse oma deelt foto met gloednieuw kleinkind

Sylvia van Mierlo, die een glansrol te pakken had in het meest recente seizoen van ‘Married At First Sight’, heeft niet het makkelijkste jaar achter de rug. Haar huwelijk in het programma verliep op rolletjes, tot Sylvia er vlak voor de finale achterkwam dat ze ziek was. Ht huwelijk werd verbroken om zichzelf én man Fred geen extra verdriet aan te doen en in haar eentje ging ze de strijd met de ziekte aan. Eerder liet ze al weten dat ze aan de beterende hand was, maar nu zijn er meer lichtpuntjes…

Oma Sylvia

De MAFS-deelneemster is namelijk voor de tweede keer oma geworden. Ditmaal van kleinzoon, die de tegenwoordig hippe naam Fender (net als de jongens van Roxeanne Hazes en Johnny de Mol) heeft gekregen. Op Instagram deelt de meer dan trotse grootmoeder een eerste foto met de kleine.

Apetrots

“Hoi lief klein manneke, wat is oma blij. Fender, je bent een prachtige baby en gezond. Mijn moppie heeft de bevalling goed doorstaan, papa is apetrots. Geniet met een grote G”, aldus Sylvia bij een foto met het kleine ventje op haar arm.

Felicitaties

Onder de mooie post regent het felicitaties, óók van oud-medekandidaten van Married At First Sight. Onder anderen Mick en Daisy feliciteren Sylvia – apart van elkaar, dat wel – met haar gloednieuwe kleinkind.

Lees ook
MAFS’ Sylvia geeft update over haar gezondheid: ‘Ik deel niet de momenten dat het niet lekker gaat’

Kanker

Over haar strijd tegen longkanker geeft Sylvia zo nu en dan ook een update. Zo schreef ze in juni: “Het leven is mooi. Gezondheid gaat de goede kant op. Millimeter per millimeter wordt de tumor kleiner en hopelijk mag ik volgend jaar februari zeggen dat het uit mijn lichaam is.” Eerder, nog voor haar deelname aan MAFS, overwon Sylvia al eens borstkanker.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvia ❤ MAFS 2021 (@silleke1961)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvia ❤ MAFS 2021 (@silleke1961)

Bron: RTL Boulevard | Beeld: FLEXMI via RTL beeldbank