Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > MAFS’ Rein over contact met Danny, wat er speelde tussen hem en Maik de Boer én een ‘nieuwe vlam’

MAFS’ Rein over contact met Danny, wat er speelde tussen hem en Maik de Boer én een ‘nieuwe vlam’

MAFS’ Rein over contact met Danny, wat er speelde tussen hem en Maik de Boer én een ‘nieuwe vlam’

‘Married At First Sight’ afgelopen? Ja, de uitzendingen ja, maar de roddels en nieuwsberichten allerminst. Als je denkt te zijn uitgepraat over het ene koppel verschijnt er weer nieuws over een volgend stel in de media. Deze week staat het homokoppel Rein en Danny weer in de schijnwerpers dankzij een nieuw interview met Rein, die zijn verhaal doet in de Shownieuws-podcast. Is er nog contact met Danny, wat is de waarheid over zijn ‘avontuurtje’ met Maik de Boer en… is er een nieuwe liefde?

Op naar Limburg

De sfeer tussen de twee mannen raakte behoorlijk bekoeld tijdens het koppelsweekend – misschien mede door de sneer die hij de Limburger gaf in de jacuzzi – maar Rein snapte niet helemaal wat er aan de hand was. Zijn oplossing? Gewoon richting Danny rijden en hopen op een goed gesprek.

Geen warm welkom

Dat bleek echter niet het beste plan. “Hij deed de deur open en gooide ‘m eigenlijk al snel genoeg meteen weer dicht. Ik kon nog net mijn voet er tussen zetten, want ik dacht: als die deur dicht is, wordt er niet meer gepraat.” Toch begrijpt hij nog steeds niet helemaal waar deze houding vandaan kwam. “Misschien dat ik ‘m gekwetst heb. Ergens in.”

Abrupt einde

Wat volgde was een ‘heel kort’ gesprek tussen de beide heren, waarbij Rein absoluut niet binnen werd gevraagd. “Hij pakte mijn spullen die nog in huis lagen en zei: ‘Ik spreek je volgende week wel’.” Toch hoefde het op deze manier ook niet meer van Rein en hij besloot dat ze elkaar 18 oktober wel zouden zien. Op deze datum werd uiteindelijk de handdoek in de ring gegooid en besloten de mannen niet langer getrouwd te blijven. Of ja, Rein wilde wel, maar Danny niet.

Lees ook
Ondanks twee succesmatches: ‘MAFS’-finale resulteert in nóg groter slagveld dan Twitter kon vermoeden

Rein MAFS nieuwe vlam

Het gaat momenteel dan ook niet goed tussen de voormalig echtgenoten: ze hebben elkaar niet meer gesproken sinds het beslismoment. Wel heeft Rein weer contact met een oude bekende, biecht hij op. Van een echte date is het (vanwege de MAFS-ophef én de coronamaatregelen) nog niet van gekomen, maar dit is wel degelijk de bedoeling. Die kennis is in ieder geval níet Maik de Boer, vertelt Rein. De geruchtenmolen liep eerder nog op volle toeren over wat er speelde tussen hen. “We hebben geen relatie gehad, maar we hebben het wel erg gezellig gehad”, wil hij alleen kwijt over zijn band met de stylist. Nog geen échte nieuwe vlam dus voor Rein uit MAFS, maar hij krijgt genoeg leuke berichten op Instagram.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rein van Gastel (@reinvangastel)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rein van Gastel (@reinvangastel)

Bron: VIVA | Beeld: NT Visuals via RTL Beeldbank