Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Al seizoenen lang geen succesmatches: makers ‘MAFS’ gooien programma flink om

Al seizoenen lang geen succesmatches: makers ‘MAFS’ gooien programma flink om

Al seizoenen lang geen succesmatches: makers ‘MAFS’ gooien programma flink om

We kijken ieder seizoen massaal en met veel plezier naar ‘Married At First Sight’. Maar, dat er al jarenlang geen enkele match overeind blijft, vinden we toch een beetje een domper. Plus: is er nog íemand die zichzelf vol vertrouwen opgeeft voor het programma (dat kan overigens nog)?! De makers balen ook van het uitblijvende match-succes en gooien het format flink op de schop.

‘Eén koppel blijft getrouwd’

Er gaan een aantal dingen veranderen in het nieuwe seizoen, dat nog niet opgenomen is. Dingen die écht verschil gaan maken, gelooft presentator Carlo Boszhard, die belooft dat ten minste één koppel van de komende reeks getrouwd zal blijven.

Nieuwe insteek

Wat er dan precies gaat veranderen? Nou, de matchmaking zelf, vertelt Carlo maandag in RTL Boulevard. “Het is veranderd, nieuwe testmethodes. Er is een nieuwe insteek gevonden om hopelijk meer mensen te laten slagen”, aldus de presentator.

Lastig

Carlo heeft wel een idee waarom het de afgelopen seizoen steeds misliep tussen alle getrouwde stellen. “Ik denk eigenlijk dat een jawoord wel heel erg spannend is. Want er moet natuurlijk wel gescoord worden. […] Ik denk ook dat steeds meer mensen zich bewust worden van die camera. Het heeft ook te maken met corona. Ga maar een relatie beginnen in die moeilijke periode.”

Lees ook
Nieuw liefdesgeluk voor MAFS’ Rein: ‘Ik heb het hartstikke leuk met iemand’

‘Leuke mannen present’

Momenteel is Carlo druk op zoek naar kandidaten voor het komende MAFS-avontuur, zo maakte hij vorige week bekend met een eerste promo (en een bloopervideo). Inmiddels loopt het al erg goed met de inschrijvingen, laat hij Boulevard nog weten. Volgens hem zitten er ditmaal gelukkig ook “veel leuke mannen” bij.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carlo Boszhard (@carloboszhard)

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL Beeldbank