Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Is MAFS’ Mick weer gelukkig in de liefde? ‘We zien wel waar het schip strandt’

Is MAFS’ Mick weer gelukkig in de liefde? ‘We zien wel waar het schip strandt’

Is MAFS’ Mick weer gelukkig in de liefde? ‘We zien wel waar het schip strandt’

Dat er absoluut geen vonk was tussen Mick en Daisy in ‘Maried At First Sight’, is een understatement. Mick kreeg het zwaar te verduren tijdens het liefdesexperiment, maar inmiddels lacht het geluk hem weer toe. Hij en Daisy hebben het bijgelegd én er zou een nieuwe potentiële liefde in zijn leven zijn, onthulde de Amsterdammer vorige week in ‘RTL Boulevard’. Maar, hoe serieus is dat nu precies?

Nieuwe liefde?

“Ik heb nog wel iemand op het oog”, verklapte hij. “Het is echt nog heel pril. Ik denk dat ik het een kans ga geven. Hopelijk komt het van beide kanten. Maar we hebben elkaar nog niet gezien.” Die uitspraken gaven te denken: is er echt een potentiële nieuwe liefde in Mick’s leven, of loopt het MAFS-gezicht misschien gewoon ietwat hard van stapel?

Beetje dollen

In een Instagram Live met goede vriendin Monique Smit – die hem ook opgaf voor het programma – blijkt hoe de vork (ongeveer) in de steel zit. Mick legt uit: “Toen kwam er een onderwerp en ging ik leuk praten met de dame van Boulevard. En toen is er een beetje gedold.” Hij vervolgt: “Er hebben verschillende meiden gewoon leuk gereageerd [via sociale media op zijn deelname, red.]”, en daar heeft de 31-jarige weer wat op terug geschreven.

Leuke DM’s

Mick laat in een statement weten geen liefde in zijn leven te hebben: “Ik moet nog wennen aan alle media-aandacht en het is soms ook lastig wat je moet zeggen. Ik reageer gewoon op leuke DM’s die ik krijg op Instagram en we zien wel waar het schip strandt.” Ook weer duidelijk.

Lees ook
Ook familie van Mick geschokt door ‘MAFS’-avontuur met Daisy: ‘M’n oma kon het niet aanzien’

Excuses aangeboden

Voor Mick en Daisy hield het liefdesexperiment op Schiphol op. Toch betekent dat niet dat er helemaal geen contact meer is met Daisy. “Maar wel heel oppervlakkig. We hebben dingen uitgesproken.” Daisy heeft haar excuses aangeboden voor bepaalde dingen die zijn gebeurd. “Verder heb ik geen behoefte meer aan haar in mijn leven. Natuurlijk, als ik haar tegenkom op een terrasje bied ik haar een drankje aan. Er is wederzijds respect, maar daar blijft het bij.” Ook Daisy liet van zich horen: “Ik heb me gewoon niet kunnen herpakken op de huwelijksreis, mijn teleurstelling was zo groot.” Ze nam ongeveer een maand geleden contact op met haar stadsgenoot, waarna ze bij hem langs is geweest. “Het was goed om alles nog even samen te kunnen bespreken en het netjes te kunnen afsluiten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mick Römer (@romertje)

Bron: VIVA | Beeld: NT Visuals via RTL