Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Van ‘Wenkie’ tot ‘Henkie’: hoe gaat het nu met de kandidaten uit het vorige seizoen van ‘MAFS’?

Van ‘Wenkie’ tot ‘Henkie’: hoe gaat het nu met de kandidaten uit het vorige seizoen van ‘MAFS’?

Thuis & wonen
Van ‘Wenkie’ tot ‘Henkie’: hoe gaat het nu met de kandidaten uit het vorige seizoen van ‘MAFS’?

Vorige week werd het wachten beloond en ging er weer een gloednieuw seizoen van ‘Married At First Sight’ van start. De eerste aflevering maakte al meteen de nodige tongen los en over één kandidaat in het bijzonder raakten kijkers niet uitgepraat. Toch zijn echte fans van het programma de deelnemers van het vorige seizoen natuurlijk nog niet vergeten. Maar hoe gaat het eigenlijk met de veelbesproken kandidaten van de vorige ‘MAFS’-reeks? 

Hoe gaat het met ‘MAFS’-kandidaten uit 2020?

Reikhalzend hebben fans van MAFS uitgekeken naar een nieuw seizoen en uiteraard wordt er weer gehoopt op memorabele momenten. Ook zijn we razend benieuwd of er dit keer een gouden match tussen zit, maar tegelijkertijd zijn we óók nieuwsgierig hoe het met de kandidaten van het vorige seizoen gaat. Herkenbaar? Onze collega’s van Superguide zochten het uit en die informatie kunnen we je natuurlijk niet onthouden.

1. Thierry Corée

Thierry was in het MAFS-seizoen van 2020 de eerste die in het huwelijksbootje stapte, samen met Sanne. Het leek er lang op dat het alleen maar een succesverhaal kon worden tussen de twee, maar helaas mocht het toch niet baten. Kort na de opnames van het programma besloot het getrouwde koppel te scheiden. Volgens Sanne kwam dit doordat de vonk tóch niet oversloeg, terwijl Thierry beweerde dat zijn ex-vrouw een heel ander persoon was buiten de camera’s om.

Het afgelopen jaar was vooral voor Thierry een ware rollercoaster. Begin juli schreef hij op Instagram nog een openhartig bericht over zijn (falende) liefdesleven. “Na mijn MAFS-avontuur was ik uiteraard teleurgesteld in de liefde. Toch kwam ik daarna iemand tegen waar mijn hart sneller van ging kloppen. Helaas liep het anders. Je datet soms, maar vindt niet wat je zoekt of waar je op hoopt”, liet hij weten. “Soms word je er ‘moedateloos’ van.” Gelukkig gaf hij niet op; inmiddels is Thierry gesetteld en wel. “The word is out. Ik ben gelukkig, heel gelukkig. Mag ik jullie voorstellen aan de vrouw die dat veroorzaakt? Dit is Romy, de vrouw die mij laat lachen, liefde laat voelen en enorm lief is.”

De tekst gaat verder onder de post.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thierry Coree (@thierrycoree)

2. Sanne Eygenraam

Het huwelijk van Sanne en Thierry spatte dan op het laatste moment uit elkaar, maar lang duurde het niet voordat Sanne weer aan de man was. Vorig jaar maart stelde de blondine haar nieuwe liefje voor met een foto van hen samen, plus een stel hartjes. Ondanks dat zijn naam nog altijd een groot vraagstuk is, bleek er al snel nog meer goed nieuws: begin 2021 verwachten de twee namelijk hun eerste kindje.

3. Henk van de Ven

Henk en Chantal waren vorig jaar duidelijk geen match made in heaven, maar aan vuurwerk op hele andere manieren geen gebrek. Zowel tijdens als na de opnames vochten de twee elkaar de tent uit, met zelfs juridische stappen tot gevolg. Lang hoeven we dus niet bij het liefdesgeluk van dit koppel te blijven hangen, want het mag voor iedereen duidelijk zijn dat er van liefde nooit en te nimmer sprake is geweest.

Gelukkig hoefde Henk ook niet ver te zoeken naar een nieuwe vrouw, want die was nota bene aanwezig op zijn huwelijk met Chantal. Je ziet maar dat er in een jaar veel kan gebeuren, want de zingende vader is nu al bijna twaalf maanden gelukkig met zijn Katja en de twee wonen zelfs samen. Dat had hij vast niet kunnen bedenken toen hij zich in 2019 inschreef voor de ultieme liefdesshow.

De tekst gaat verder onder de post.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #henkvandeven (@henkvandeven)

4. Chantal Huf

Voor ‘Wenkie’ zag de periode na haar MAFS-avontuur er minder rooskleurig uit. Ze had zoveel behoefte aan de liefde, maar door haar deelname schoot de angst erin dat mannen haar alleen maar wilde vanwege haar bekendheid. “Dan denk ik: staat er misschien straks een hele groep die het leuk vindt om Wenkie te zien?”, vertelde ze eerder openhartig. Even leek het erop dat ze die Tinder-app voorgoed aan de wilgen kon hangen, maar helaas duurde dat sprookje misschien nog wel korter dan haar avontuur met Henk. “Ik treed niet in details, maar het was freaky. Soms is niet alles wat het lijkt.”

Het blijft een beetje gissen naar de liefdesstatus van Chantal. Onlangs liet ze met een duidelijk filmpje weten de man van haar dromen te hebben gevonden, maar drie keer knipperen en het filmpje was weer weg. Het is te hopen dat hij gewoon niet zo van de spotlights houdt.

De tekst gaat verder onder de post.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chantal huf (@chantal_huf)

5. Kimberly Blomvliet

Ze had geen racefiets, ging te weinig naar festivals en reisde te veel. Waar eerst nog de seksuele aantrekkingskracht van het beeld spatte op het prachtige Curaçao, spatte die luchtbel ook sneller dan het licht weer uit elkaar. En dat had met name te maken met de waslijst aan eisen die Robin voor Kimberly had. De twee gingen na een vurig woordengevecht uit elkaar, waarna het helaas nooit meer is goedgekomen.

Of dat ook geldt voor het liefdesleven van Kimberly? Dat wordt niet helemaal duidelijk uit haar prachtige (maar inmiddels afgesloten) Instagram-feed. Laten we het zo zeggen: er is geen (vaste) partner aan haar zijde te zien. Wat we wel zien, zijn prachtige reisfoto’s. Want over één ding had Robin wél gelijk: deze meid houdt er niet van om stil te zitten.

De tekst gaat verder onder de post.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chantal huf (@chantal_huf)

6. Robin Menger

Niet bij alle kijkers van Married At First Sight was Robin even geliefd, maar na de opnames vond hij tóch al gauw het liefdesgeluk. In februari stelde hij zijn nieuwe vriendin Kim al aan de wereld voor, maar ondertussen zat er in die Instagram-post ook nog eens een cryptische boodschap verborgen. “Mijn liefde, reus, eindelijk het mag, blij met jou, voor altijd, september 2020.” Juist, het duurde niet lang voordat duidelijk werd wat hij ermee bedoelde: Robin en Kim werden op 31 augustus de trotse ouders van zoontje Jake.

7. Chantal Lassche

Voor het eerst in de geschiedenis van de Nederlandse versie van MAFS stapten er twee vrouwen in het huwelijksbootje. Het was een beetje aftasten en toekijken, maar uiteindelijk bleek de liefde tussen Chantal en Ingeborg niet van twee kanten te komen. “Helaas zijn de vonken er niet geweest en is mijn gevoel voor jou niets meer dan vriendschappelijk”, liet Ingeborg aan het slot van het programma weten. De twee gingen dan ook zonder elkaar door.

Het liefdesavontuur liep voor Chantal dan misschien niet af zoals ze had gehoopt, maar het opende wel weer nieuwe deuren. In juli werd namelijk bekend dat Chantal weer een nieuwe relatie had, en die liefde met Liset is nog altijd actueel.

8. Ingeborg Stam

In juli was Ingeborg gesetteld met ene Femke, maar de vraag is: vieren die twee ook nog altijd de liefde? Als we de gelukzalige foto’s op haar Facebook-pagina mogen geloven in ieder geval wel. Zo is het toch nog voor allebei goed gekomen op liefdesgebied.

9. Jeroen Jansema

Jeroen en Antoine begonnen veelbelovend aan hun MAFS-avontuur, maar uiteindelijk bleken de verschillen tussen de introverte Jeroen en de extraverte Antoine net te groot om te overbruggen. “Ik zou ons huwelijk daarom willen omzetten in een vriendschap”, maakte Antoine in het eindgesprek duidelijk, waar Jeroen zich bij aansloot. We weten niet of die vriendschap nog altijd bloeit, maar over het liefdesleven van de twee weten we des te meer… of toch niet? Als we eerlijk zijn, durven we toch niet met volle zekerheid te zeggen of Jeroen nu single of bezet is. Puur op basis van zijn Instagram vermoeden we dat hij het liefdesgeluk ook na de opnames van MAFS nog niet heeft gevonden, maar wie zal het zeggen? Wie weet houdt de Amersfoorter het wel heel goed verborgen. Als dat zo is, gunnen we hem natuurlijk het beste.

De tekst gaat verder onder de post.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeroen Jansema (@jeroenjansema)

10. Antoine Brok

Cupido lijkt bij Antoine wél raak te hebben geschoten, al moet dat nog wel voorzichtig gezegd worden. De voormalig realityster heeft namelijk slechts twee foto’s met de desbetreffende man geplaatst, maar de hartjes van zowel hem als zijn medekandidaten van MAFS vliegen je om de oren. We gaan er dus vanuit dat hij weer het liefdesgeluk heeft gevonden, want dat kan je na het zien van de pretoogjes op de onderstaande foto bijna niet ontkennen.

De tekst gaat verder onder de post.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antoine Brok (@antoinebrok)

11. José van der Heijden

Als we ons geld voor het meest veelbelovende koppel op één stel hadden moeten inzetten, hadden we dat uiteindelijk gedaan op José en Ferry. De twee bleven getrouwd, besloten kort daarna toch om te scheiden om vervolgens tóch nog even verder te gaan met daten. Uiteindelijk bleef er – volgens hun zeggen – niets anders over dan een hechte vriendschap, maar is dat nog altijd zo?

Nou, met die vriendschap zit het wel goed, maakte Jose eind oktober nog duidelijk op haar Instagram-account. “Als je elkaar precies een jaar kent, dan mag je dat best vieren toch? Trip down memory lane, omdat het toen allemaal zo snel aan ons voorbij ging.” Maar we moeten de fans van dit koppel helaas opnieuw teleurstellen, want de hashtag zegt alles: “#vriendenvoorhetleven”. Opnieuw geen romantiek dus. Ook lijkt er van een andere man nog geen sprake.

De tekst gaat verder onder de post.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by José van der Heijden (@missajax9899)

Lees ook
Fans liggen dubbel: Chantal Janzen reageert met hilarische post op fragment ‘MAFS’

12. Ferry Marijt

En een andere vrouw in het leven van Ferry? Nou, daarvoor ligt zijn hart nog iets te veel bij José, vermoedt Superguide. Zo schrijft Ferry op Instagram: “Jij bent het mooiste cadeau dat ik ooit heb gekregen en elke keer als ik jou zie, maakt mijn hart nog altijd dat sprongetje. Ik kan je niet meer uit mijn leven wegdenken en je bent in dit jaar meer geworden dan alleen mijn allerliefste en leukste ex-vrouw. Je bent ook een maatje voor het leven geworden.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferry Marijt (@ferry_marijt)

Bron: Superguide.nl | Beeld: still, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee