Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Van de zesde versnelling tóch weer op de rem: MAFS’ Lars en ‘perfecte match’ alweer uit elkaar

Van de zesde versnelling tóch weer op de rem: MAFS’ Lars en ‘perfecte match’ alweer uit elkaar

Van de zesde versnelling tóch weer op de rem: MAFS’ Lars en ‘perfecte match’ alweer uit elkaar

Na zijn huwelijk met Lizzy – dat aan het einde van Married at First Sight volledig uit de hand liep – liep Lars en schooljuf tegen het lijf waar hij als een blok voor viel. Hij beschreef zijn nieuwe vlam Lieve destijds als ‘de perfecte’ match, maar helaas blijkt nu dat de relatie toch minder perfect was als gehoopt. Aan Shownieuws laat de oud-deelnemer van MAFS weten dat hij en Lieve alweer uit elkaar zijn.

Vriendin MAFS’ Lars

Begin april bevestigde Lars: “Hoe mooi is het om nu te kunnen vertellen dat ik mijn perfecte match gevonden heb. Zo voelt écht verliefd zijn. Weer normaal en zonder druk van camera’s, zonder experts en zonder verplichtingen je eigen gevoel en het gevoel voor elkaar ontdekken.”

High speed-liefde

Hij omschreef Lieve als de ultieme vriendin: “Een volwassen, mooie en intelligente vrouw vol energie, die even slechte grappen maakt als ik, in dezelfde versnelling staat en ook nog eens op loopafstand in de mooiste stad van Nederland woont!” Tijdens het MAFS-avontuur had Lars het ook al steeds over versnellingen, waarin hij en Lizzy helaas niet op één lijn zaten. “Wat wil ik nog meer?”, vroeg de voormalig deelnemer – die er ook in deze relatie duidelijk geen gras over laat groeien – zich af.

Op de rem

Hoewel Lars in eerste instantie niets dan overeenkomsten leek te zien, bleken de match toch minder perfect dan gehoopt. Op Aan Shownieuws laat hij weten: “Het afgelopen jaar is een bewogen jaar geweest, zowel werk als privé is het behoorlijk druk geweest, met veel momenten en gebeurtenissen die enorm intensief zijn geweest. Lieve en ik hebben een leuke tijd samen gehad, maar zijn erachter gekomen dat we helaas niet genoeg bij elkaar passen om onze levens voor altijd met elkaar te delen.”

Datingfase

De MAFS-deelnemer gaat verder: “Kijkende naar de periode dat we samen waren, bevonden we ons eigenlijk nog in de datingfase en dan is het denk ik alleen maar krachtig als je ondanks de meningen en verwachtingen van anderen, samen kunt beslissen dat je (helaas) toch niet voor elkaar gemaakt bent.”

Nog wel contact

Lars ziet hun korte tijd samen wel als een positieve periode. “We hebben mooie momenten beleefd, waren echt aan elkaar gewaagd en kunnen terugkijken op een leuke tijd”, aldus Lars. Ook zijn de twee elkaar niet uit het oog verloren. “We zien en spreken elkaar nog gewoon en gunnen elkaar beide voor de toekomst het allerbeste, ook al is dat niet langer samen.”

Meedoen aan nieuw seizoen?

Lars kreeg blijkbaar de afgelopen tijd veel vragen over zijn relatie, omdat de foto’s van het verliefde stel ontbraken op zijn Instagram. “Ook de vraag of ik niet wil afspreken en of ik ooit nog mee zou doen aan een nieuw datingprogramma komen nog steeds dagelijks voorbij”, laat hij weten. “Zeg nooit nooit, maar misschien is inmiddels de kans op slagen groter als ik mee doe aan een nieuw seizoen van Lego Masters”, grapt Lars over het programma. De afgelopen MAFS-seizoenen bracht immers geen succesmatches voort, reden voor de makers om het format dit jaar flink onder handen te nemen.

Lees ook
Wil het maar niet lukken in de liefde? Carlo op zoek naar kandidaten voor nieuw seizoen ‘MAFS’

Nu even niet

Lars kiest er dan ook voor om nu even rustig aan te doen na alle avonturen die op zijn pad zijn gekomen. “Voor nu kies ik er voor alles uit dit bewogen jaar vooral te laten bezinken en bij te gaan komen van wat er allemaal op mij is afgekomen de laatste maanden. Wie weet wat de toekomst nog voor moois te bieden heeft.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lars Scheve (@laaars)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lars Scheve (@laaars)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lars Scheve (@laaars)

Bron: STORY | Beeld: RTL Beeldbank