Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Married At First Sight’-kijkers liggen krom om ‘bijzondere’ huwelijksreis-wens van Chantal

‘Married At First Sight’-kijkers liggen krom om ‘bijzondere’ huwelijksreis-wens van Chantal

Thuis & wonen
‘Married At First Sight’-kijkers liggen krom om ‘bijzondere’ huwelijksreis-wens van Chantal

Wat is het toch een feest. Niet één, maar twee gloednieuwe afleveringen van de kijkcijferhit ‘Married At First Sight’ per week. Nadat de veelbesproken Henk en Chantal elkaar met veel bombarie vorige week het jawoord gaven en we maandag konden zien hoe de huwelijksnacht verliep, was het dinsdag dan echt zo ver. ‘Henkie en Wenkie’ gingen op huwelijksreis. En ook nu is het koppel weer het gesprek van de dag.

Turkse kapsalon in Antalya

Chantal en Henk reizen namelijk af naar Antalya, in Turkije. De kersverse bruid vindt zichzelf behoorlijk werelds en kijkt dan ook erg uit naar al het lekkers dat het land te bieden heeft. Ze zegt onder meer niet te kunnen wachten om een ‘echte Turkse kapsalon’ te eten. We hopen niet dat het de complete huwelijksreis verpest, maar eh, Chantal… dat gerecht is toch echt ontstaan in ons eigen kikkerlandje: in Rotterdam.

Lees ook
‘Henkie en Wenkie’ door naar de bruidssuite, maar ‘nog geen benen in de lucht’

Reacties

Twitter stikte massaal in hun echte Hollandse baklava bij de thee na die opmerking. “Ik weet niet wat erger is: dat Chantal de hamburger met patat van Henk niet trekt, of dat ze zelf ‘een echte Turkse kapsalon’ wil bestellen in Turkije”, schrijft iemand. Een ander vraagt zich af wie ‘Sjetal’ gaat vertellen dat de Turkse keuken iets anders inhoudt… Met weer een ander – die toevallig (of niet?) ‘Henk’ heet – hopen we keihard mee: “Ik hoop dat de reactie van Chantal is gefilmd als ze erachter komt dat kapsalon niet uit Turkije komt”. Dat zou deze toch al mooie televisie toch weer een level doen stijgen. #lol

De tekst gaat verder onder de tweets.

Wij ook, Henk. Wij ook. 

Tinder

De kans dat het echt iets gaat worden tussen Chantal en Henk lijkt, ondanks de best aardig verlopen huwelijksnacht, met de week kleiner te worden. Zeker omdat ‘Wenkie’ alweer op Tinder is gespot. Hier laat ze weten dat ze op zoek is naar haar ‘allerlaatste eerste date’, waarmee duidelijk is dat de blondine terug op de markt is. Ze deed ook al mee aan een eerder televisieprogramma, maar lijkt het nu weer zelf te gaan proberen. Tóch jammer.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee