Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘MAFS’-Henk deelt ene na andere sneer uit aan Chantal: ‘Van woede heb ik staan janken’

‘MAFS’-Henk deelt ene na andere sneer uit aan Chantal: ‘Van woede heb ik staan janken’

Thuis & wonen
‘MAFS’-Henk deelt ene na andere sneer uit aan Chantal: ‘Van woede heb ik staan janken’

Henk had al door laten schemeren dat hij weer gelukkig is in de liefde, en onlangs werd-ie ook al zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd. Maar nu de laatste uitzending van ‘Married at First Sight’ achter de rug is, mag hij het ein-de-lijk van de daken schreeuwen. De zanger doet een boekje open over zijn nieuwe vriendin én sneert naar zijn ‘MAFS’-bruid Chantal.

In een interview met ED vertelt Henk alles over de tijd die hij beleefde met Chantal. Of zijn bruid helemaal eerlijk is geweest? Daar kan de trucker kort op antwoorden: hij vindt namelijk dat de blondine twee gezichten heeft. “Eentje voor en eentje achter de camera. Een voorbeeld: we lagen op het strand en ik vroeg haar: vind je dit leuk zo lekker liggen? Zij zei ja, maar ging vervolgens op camera vertellen dat ik niet actief genoeg was en alleen maar op een strandbedje lag.”

Einde verhaal

Toen het uiteindelijk einde verhaal bleek in Antalya en zelfs de tussenkomst van de psycholoog niet mocht baten, wilde Henk niets liever dan naar huis. “Van woede heb ik staan janken. Ik heb gevraagd om een andere kamer en gezegd dat ik die desnoods zelf wilde betalen. Haar koffer heeft ze zelf moeten dragen, zo’n hond ben ik dan ook wel weer. Als je mij zo vernedert en kwetst, dan ben ik een harde. Zij zat voorin het vliegtuig met iemand van productie, ik achterin met de cameraman.”

Nieuwe vriendin Henk

Na alle ellende is er gelukkig ook goed nieuws: Henk heeft de ware intussen wél gevonden. “Ik heb nu goud in handen. Mijn huidige vriendin past veel beter bij me dan Chantal. Daar ben ik heel blij mee. Voor haar hou ik wél de deur open.” Toch wil hij niet kwijt wie het precies is, behalve dat ze een gast was op de bruiloft. “Kijkers thuis zullen denken: hoe kan dat zo snel? Maar ik heb nooit gevoelens gehad voor Chantal. Nu heb ik iemand die mijn liefde accepteert en zelf ook teruggeeft. Ik voelde me genaaid door Chantal en had dus geen gebroken hart. Dan stap je er allemaal wat makkelijker overheen.”

Lees ook
Na Henk heeft ook Robin van ‘MAFS’ een nieuwe liefde (en het is níet zijn geliefde ex-vriendin)

MAFS

Of Henk nog een keer mee zou doen aan Married at First Sight? “Mijn vriendin zit nu naast me, dus nee. Maar ik had het avontuur niet willen missen. De wetenschap alleen is niet voldoende. Je moet een click voelen. Als die ontbreekt, gaat het nooit lukken. Ook niet met honderdduizend wetenschappers.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee