Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘MAFS’-Henk deelt sneer uit aan medekandidaten: ‘Schijnheilig gedrag’

‘MAFS’-Henk deelt sneer uit aan medekandidaten: ‘Schijnheilig gedrag’

‘MAFS’-Henk deelt sneer uit aan medekandidaten: ‘Schijnheilig gedrag’

Zijn deelname aan ‘Married at First Sight’ was voor Henk onvergetelijk: hij hield er zijn geliefde aan over. Niet Chantal – de vrouw die hij voor het altaar ontmoette – weliswaar, maar een van de bruiloftsgasten. Verder heeft de kandidaat geen vrienden voor het leven gemaakt tijdens de opnames, zo blijkt uit keiharde uitspraken van de volkszanger. 

‘MAFS’-Henk over medekandidaten

Over zijn mede MAFS-kandidaten is Henk absoluut niet te spreken. Hij heeft zelfs geweigerd toen hij gevraagd werd voor een reünie van het programma, omdat hij niets meer te maken wil hebben met de andere deelnemers. “Ik ben daarvoor benaderd, maar ik heb er geen zin in. Een aantal mensen uit het RTL 4-programma is mij namelijk vies tegengevallen”, zegt hij in het weekblad Party. “Tegen mij spraken ze negatief over Chantal, om naderhand lachend met haar op de foto te gaan. Ik vind dat schijnheilig gedrag, waardoor ik er geen behoefte aan heb om nog af te spreken.”

Presentatie nieuwe single

Max en Milly – die in 2019 meededen aan MAFS – spreekt Henk nog wel. “Als het coronavirus geen roet in het eten had gegooid, waren Maxime en Milly aanwezig geweest bij de feestelijke presentatie van mijn nieuwe single Je bent niet te weerstaan. Het is heel jammer dat dit niet door kon gaan.”

Katja

Het nummer Je bent niet te weerstaan schreef Henk als ode aan zijn geliefde Katja. “Zij vindt het super. Die was er stil van. Emotioneel”, vertelt de voormalig MAFS-kandidaat aan Shownieuws. “Ze is er vanaf het begin bij geweest, van de ruwe versie tot wat het nu is geworden. Ze vindt het geweldig. Welke vrouw vindt het nou niet geweldig dat er een nummer voor haar geschreven wordt?”

In het huwelijksbootje?

Of de stapelverliefde volkszanger voor Katja op zijn knieën zal gaan? “Hahaha, ja, ik denk dat ik dan even moet sparen”, zegt hij daarover. “De laatste werd betaald, dat scheelt…”

Lees ook
Love is in the air: ‘MAFS’-Sanne maakt nieuwe relatie bekend met romantische foto

Goud in handen

Onlangs vertelde Henk al over zijn nieuwe liefde in een interview met ED. “Ik heb nu goud in handen. Mijn huidige vriendin past veel beter bij me dan Chantal. Daar ben ik heel blij mee. Voor haar hou ik wél de deur open.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Samen genieten❤ #Qualitytime, #loveisintheair #jebentnietteweerstaan

Een bericht gedeeld door #henkvandeven (@henkvandeven) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Eventjes samen genieten van het zonnetje. Hoe ziet jullie dag eruit?

Een bericht gedeeld door #henkvandeven (@henkvandeven) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl, Shownieuws | Beeld: still, Instagram