Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Eindelijk een goede foto: dít is de nieuwe vriendin van ‘MAFS’-Henk

Eindelijk een goede foto: dít is de nieuwe vriendin van ‘MAFS’-Henk

Thuis & wonen
Eindelijk een goede foto: dít is de nieuwe vriendin van ‘MAFS’-Henk

‘Married at First Sight’ liep voor Henk uit op een fiasco; des te blijer is de vrolijke Brabander dat hij nu tóch de liefde heeft gevonden. Met trots stelt hij zijn nieuwe vriendin voor en kunnen we haar ein-de-lijk aanschouwen.

Dat Henk gelukkig is in de liefde, is al een tijdje geen geheim meer. Zo werd de MAFS-deelnemer al met zijn nieuwe vlam (zoenend!) gespot én gefotografeerd in de Efteling. Hij heeft zijn hart verloren aan eveneens een blondine, maar deze keer heeft ze flinke krullen, anders dan zijn (ex-)vrouw Chantal. Omdat de Brabander wel erg veel vragen kreeg over de dame in kwestie, deelt hij nu een foto met haar.

Vlinders

Hoe zijn vriendin heet, onthult hij niet. Wel laat Henk weten dat hij smoorverliefd is op de blonde krullenbol. “Supertrots mag ik jullie eindelijk voorstellen aan de vrouw die mij het geloof in echte liefde terug heeft gegeven en de vlinders in mijn buik iedere dag weer laat dwarrelen”, schrijft de verliefde volkszanger. Ook zegt hij “nooit niet verliefd” te zijn op haar.

Goud in handen

Onlangs vertelde Henk al over zijn nieuwe liefde in een interview met ED. “Ik heb nu goud in handen. Mijn huidige vriendin past veel beter bij me dan Chantal. Daar ben ik heel blij mee. Voor haar hou ik wél de deur open.” Ook toen wilde hij nog niet kwijt wie de vrouw in kwestie precies is, behalve dat ze te gast was op de MAFS-bruiloft. “Kijkers thuis zullen denken: hoe kan dat zo snel? Maar ik heb nooit gevoelens gehad voor Chantal. Nu heb ik iemand die mijn liefde accepteert en zelf ook teruggeeft. Ik voelde me genaaid door Chantal en had dus geen gebroken hart. Dan stap je er allemaal wat makkelijker overheen.”

Lees ook
‘MAFS’-Henk deelt ene na andere sneer uit aan Chantal: ‘Van woede heb ik staan janken’

Bruiloftsgast

Ook bronnen dichtbij Henk verklapten een tijdje geleden al dat zijn nieuwe vlam een van de bruiloftsgasten was. De insider verklaarde toen: “Ze was aanwezig op de bruiloft. Henk had haar daar weleens eerder gezien, want anders had zij natuurlijk geen uitnodiging voor het huwelijk gekregen.” Maar het is niet zo dat er al gevoelens waren tíjdens de huwelijksvoltrekking. “Er speelde toen nog niets tussen Henk en zijn vriendin. De vonk is echt pas later overgeslagen, toen Chantal allang uit Henks leven was.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee