Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Opvallende foto van kleine ‘MAFS’-reünie: is Danny samen met déze oud-deelnemer?

Opvallende foto van kleine ‘MAFS’-reünie: is Danny samen met déze oud-deelnemer?

Opvallende foto van kleine ‘MAFS’-reünie: is Danny samen met déze oud-deelnemer?

Het programma ‘Married at First Sight’ (#lievelings) is helaas al weer eventjes afgelopen. Gelukkig kunnen we online nog wel alle avonturen van (bijna) alle ‘MAFS’-deelnemers volgen. Zo is op het instagramaccount van Danny, ex-man van Rein, te zien dat hij het afgelopen weekend gezellig had met een aantal oud-deelnemers en met één iemand in het bijzonder…

Feestje bij Danny

Danny deelt een paar vrolijke foto’s waarop hij samen met Daisy, ook bekend van het afgelopen seizoen, en Kimberly, Chantal en Antoine van MAFS 2020 een klein feestje houdt in de tuin. “Nadat we een COVID-zelftest hebben gedaan, konden we gezellig een wijntje doen”, schrijft de Limburger erbij. Daisy laat op haar Instagram nog weten dat er naast veel wijn ook veel lekkere cupcakes soldaat gemaakt zijn. “#NegatieveTest #PositiefFeestje”, deelt ze erbij.

Happy together?

In de post van Danny trekt één detail de aandacht. Na drie foto’s met de hele groep, volgt een laatste foto van Danny en Antoine alleen. Daarop is te zien dat Antoine, die in het programma trouwde met Jeroen, hem een een dikke zoen op de wang geeft, terwijl Danny en giga grote glimlach opzet. Zou er misschien iets opbloeien tussen de twee gescheiden mannen?

Vriendschap (of meer?)

Volgens de hashtags die Danny bij de post plaatst, is er niet meer dan een goede vriendschap. “Dankbaar voor deze vriendschappen” en “friendship“, valt er onder meer te lezen. Toch valt het ook fans en volgers op dat de laatste foto wel eens meer dan vriendschap zou kunnen zijn. “Wat leuk en gezellig! Vooral die laatste foto. Jullie zouden een leuk stel zijn…”, oppert iemand. “Is Antoine niks voor jou Danny?”, vraagt een andere volger zich af.

Lees ook
Volgers MAFS’ Monique staan voor mysterie: nieuwe vriend tóch weer ingeruild voor ex-man Aron?

MAFS-familie

Dat bijna alle MAFS-deelnemers nog goed contact hebben elkaar blijkt maar weer. Ook Thierry (2020, getrouwd met Sanne) en Aron (2021, getrouwd met Monique) reageren op de foto’s. “Volgende keer ben ik erbij!”, schrijft Thierry, die sinds afgelopen zomer weer gelukkig is in de liefde. “Gezellig en leuke foto’s”, reageert Aron op het mini-feestje, waarop Danny weer reageert dat ook Aron volgende keer van de partij is. Ook seksuologe Eveline Stallaart laat de kandidaten na het programma niet in de steek. “Schatjes!”, laat ze weten bij een emoji met hartjesogen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dan (@dannyroex)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Daisy van Dijk (@daisyvandijkk)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dan (@dannyroex)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dan (@dannyroex)

Bron: STORY | Beeld: NT Visuals via RTL Beeldbank