Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Henkie en Wenkie’ door naar de bruidssuite, maar ‘nog geen benen in de lucht’

‘Henkie en Wenkie’ door naar de bruidssuite, maar ‘nog geen benen in de lucht’

‘Henkie en Wenkie’ door naar de bruidssuite, maar ‘nog geen benen in de lucht’

Met bijna wekelijks nog nieuwe koppels in ‘Married At First Sight’ denken we toch bij elke aflevering: misschien ditmaal een ander stel in de spotlights. Maar nee. Het is ‘Henk en Chantal’ wat de klok slaat. Of ‘Henkie en Wenkie’, zoals de twee op social media worden genoemd. Na het zien van de voorgaande afleveringen wisten de kijkers het zeker: dit werd een ramphuwelijk. Maar in de uitzending van maandag zagen we dat het kersverse echtpaar het zowaar héél gezellig had in de bruidssuite.

Paniek voor het jawoord

Op hun trouwdag had Chantal nog een complete zenuwinzinking. Ze wilde eigenlijk niet meer en barstte in tranen uit tijdens een paniekaanval. Dit wordt he-le-maal niks, dacht ze. Uiteindelijk liep ze toch naar het altaar, waar ze Henk haar jawoord gaf. En de twee leken elkaar toch voorzichtig wel wat te vinden.

Champagne in het bubbelbad

In de aflevering van maandagavond was te zien dat het markante stel het reuze naar hun zin had met elkaar op hun trouwfeest. Henk, die bijklust als volkszanger, gaf zelfs een serenade aan zijn kersverse bruid. En geloof het of niet: de twee kregen het na hun vertrek van het feest nóg gezelliger in de bruidssuite (waar Chantal nog nét niet het hele interieur heeft geroofd #ikwilalleshebben). Daar plonsden ze nog even in het ‘stijlvolle’ bubbelbad en ontkurkten de champagne… Maar in bed bleef het keurig netjes. “Er zijn geen benen in de lucht geweest”, verzekerde Chantal.

Patat en schnitzels

Tot grote verbazing van de kijkers lijkt het stel het dus beter te kunnen vinden dan verwacht. Maar goed, laten we niet te vroeg juichen, het is immers nog maar dag één. En inderdaad, op dag twee lijkt het allemaal al weer iets minder te matchen, zo is te zien in het voorstukje van de uitzending van dinsdag. Op hun huwelijksreis naar Turkije valt Chantal over iets opmerkelijks. Ze moppert over Henks voorliefde voor pizza, patat, hamburgers en schnitzels. “Ik trek dat niet.” Veel kijkers delen haar gevoel, maar trekken juist Chantal niet. Overleven de twee hun vakantie samen?

Bekijk hier de aflevering terug. Dinsdagavond zie je op RTL weer een nieuwe aflevering van ‘Married At First Sight’.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Still