Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Na Monique ook Aron weer in love? ‘MAFS’-deelnemer innig gespot met oude bekende uit trouwprogramma

Na Monique ook Aron weer in love? ‘MAFS’-deelnemer innig gespot met oude bekende uit trouwprogramma

Na Monique ook Aron weer in love? ‘MAFS’-deelnemer innig gespot met oude bekende uit trouwprogramma

Jammer voor ons, maar helemaal niet voor Monique van ‘Married at First Sight’: ze is verliefd en een verzoening met Aron lijkt definitief van de baan. Haar ex-man Aron liet vorige week al weten erg blij te zijn voor zijn goede vriendin, maar lijkt direct ook flink vaart te hebben gezet achter de ontwikkeling van zijn eigen liefdesleven. Op Instagram is de MAFS-deelnemer in het paasweekend innig gespot met misschien wel het bekendste gezicht uit ‘MAFS’ 2020. Wat speelt hier nu precies?

Wenkie en… Aron?

Terwijl Monique haar hart verloren aan déze Ed van Leeuwen, had Aron het ook erg gezellig met een andere vrouw. En niet zomaar een vrouw, maar een wel héél bekend MAFS-gezicht dat het seizoen van vorig jaar in haar eentje al volledig op z’n kop zette. Met niemand minder dan Chantal – bij het grote publiek beter bekend als ‘Wenkie’ – met wie hij een boswandeling maakte.

‘Heerlijke wandeling’

Wat er precies gaande is, wordt niet duidelijk. Wel kruipen de twee dicht tegen elkaar voor een tweetal foto’s die alleen Chantal deelde op haar Instagram. Het bijschrift luidt: “Was een heerlijke wandeling”, begeleid door enkele blije emoji’s, waaronder een knipogende en kussende smiley.

Lees ook
Daar is-ie dan! MAFS’ Monique stelt nieuwe vriend voor op Instagram

Vrienden of meer?

Chantal’s volgers zijn een beetje in de war door de post: speelt er meer, of zijn ze gewoon vrienden? Iemand vraagt zich af: “Nu jullie een setje?” Daarnaast merkt iemand op: “Er hangt liefde in de lucht”. Eveneens is nog te lezen: “Kijk, dat is nou leuk om te zien!” Geen van hen beiden laat weten hoe het zit. Wel zou Chantal een reactie geliket hebben waaruit blijkt dat ze inderdaad samen zijn. Of het is puur voor de show, dat kan natuurlijk ook. De tijd zal het leren!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?‍♀️ (@channie.pink)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Aron (@aronvthul)

Bron: VIVA | Beeld: NT Visuals via RTL Beeldbank