Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Té leuk: MAFS’ Aron heeft zijn BN’er look-a-like ontmoet en de foto’s zijn geweldig

Té leuk: MAFS’ Aron heeft zijn BN’er look-a-like ontmoet en de foto’s zijn geweldig

Té leuk: MAFS’ Aron heeft zijn BN’er look-a-like ontmoet en de foto’s zijn geweldig

Gedurende het laatste seizoen van ‘Married At First Sight’ is deelnemer Aron door kijkers op Twitter veelvuldig vergeleken met bekende Nederlanders. Zo had hij volgens sommigen iets weg van Kees van ‘Flodder’, Evert uit ‘Gooische Vrouwen’ en oud-politicus Wim Kok. Maar ook werd Aron vergeleken met buitenlandse sterren als Alec Baldwin en Rudi Carrell. Eén van de Nederlandse mannen op wie Aron volgens velen óók veel lijkt, besloot die vergelijking weleens in het echt te willen trekken.

‘Vader’ Aron

En dus wandelde Aron, die eerder deze week goed nieuws bracht over zijn relatie met mede-MAFS-kandidate Monique, vandaag de studio van Radio 538 binnen, waar niemand minder dan dj Frank Dane hem opwachtte. Ja, ook met Frank is Aron meermaals vergeleken: Twitteraars riepen onder meer dat hij zomaar de vader had kunnen zijn van de 538-dj.

Dubbel zien

En inderdaad, nu ze op exact dezelfde locatie poseren (allebei ook nog eens in en zwart overhemd), kun je niet ontkennen dat de twee wat weg hebben van elkaar. Aron’s ex-vrouw Monique (met wie er wellicht tóch nog een toekomst in zit voor Aron) kan het plaatje in ieder geval wel waarderen. “LOOKING GOOD”, schrijft ze in hoofdletters bij de foto’s.

Lees ook
Niet alle ‘MAFS’-stellen afgeschreven: er is tóch nog hoop op een geslaagde match!

Gelijkenis

Ook volgers zijn enthousiast door het samenkomen van de twee heren. “Ik zei het gelijk toen ik Aron zag: het is net de vader van Frank!”, merkt iemand op. Nog een ander laat achter: “Hahaha, ja, ik moest even goed kijken. Je lijkt meer op Frank dan dat Robert Jensen [Frank’s echte broer, red.] dat doet.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Frank Dane (@frankdane538)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Aron (@aronvthul)

Bron: STORY | Beeld: NT Visuals via RTL Beeldbank