Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Flinke klap voor Daan en Ludo op oorlogspad: nieuwe maandtrailer ‘GTST’ belooft weer héél wat onheil

Flinke klap voor Daan en Ludo op oorlogspad: nieuwe maandtrailer ‘GTST’ belooft weer héél wat onheil

Flinke klap voor Daan en Ludo op oorlogspad: nieuwe maandtrailer ‘GTST’ belooft weer héél wat onheil

Op de eerste dag van maart worden we niet alleen getrakteerd op het zonnetje dat na een grauwe ochtend tóch de weg door de wolken gevonden weet te hebben, maar óók op een nieuwe maandtrailer van ‘GTST’. Dat er weer een hoop drama onderweg is voor de inwoners van Meerdijk, moge duidelijk zijn en het lijkt dan ook of letterlijk níemand wordt gespaard de komende tijd. Van Ludo (Erik de Vogel) die compleet doordraait tot onenigheid bij de familie Verduyn én een ondraaglijke tegenslag voor Daan (Dorian Bindels): dit staat de personages én kijkers van ‘GTST’ te wachten.

Nieuwe maandtrailer ‘GTST’

Wanneer er een nieuwe maand aanbreekt, is er één ding dat we doen vanaf het moment dat we wakker worden: de socialmediakanalen van GTST blíjven refreshen, in afwachting van een nieuwe maandtrailer. Inmiddels is die van maart hier en die voorspelt – hoe kan het ook anders – drama, drama en nóg eens drama.

Ludo (én Janine?) op oorlogspad

Wat – of eigenlijk moeten we zeggen: wie – fans van GTST al maanden in de greep houdt, is het roerige leven van Ludo Sanders. Na tijden vermist te zijn geweest, is-ie eindelijk terug in Meerdijk. En hoe: hij is vastberaden om Richard van Nooten (Edwin Jonker) en Billy de Palma (Lone van Roosendaal) terug te pakken. Of nouja, dat blijkt nog héél zacht uitgedrukt te zijn. “Ik wil hem dood. En De Palma ook”, horen we ‘m in de maandtrailer zeggen. Terwijl hij compleet gek lijkt te worden, is er één persoon die hem – uiteraard – door dik en dun blijft steunen. “Ik ga jou helpen”, aldus Janine (Caroline de Bruijn). Helpen… met Richard en Billy uit de weg te ruimen? Betekent dit dat niet alleen Ludo’s dark side opnieuw wordt aangewakkerd, maar ook zijn vrouw op oorlogspad gaat?

Nieuwe maand, nieuw personage

Janine lijkt Richard in ieder geval te willen pakken via een oude bekende van Ludo’s aartsrivaal: Indra Kalkhoven. Afgelopen weekend werd onthuld dat Romy Monteiro (28) de rol gaat vertolken en in de huid kruipt van Richard’s ex én grote liefde. Wat gaat haar intrede in Meerdijk betekenen voor de prille relatie tussen Richard en Billy?

Fantoompijn

Van alle sores van Ludo en Janine gaan we naar hun dochter: Nina (Marly van der Velden). Sinds een paar maanden is haar geliefde Bing (Everon Jackson Hooi) weer thuis, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Hij lijkt last te krijgen van fantoompijn, maar laat zich daar niet door tegenhouden. Hij slaat weer aan het trainen, maar moet volgens Nina “misschien wat meer aandacht besteden aan het psychische aspect en niet alleen maar aan het fysieke”.

Spanning bij de Verduyntjes

Ondertussen vordert de zwangerschap van Demi (Noa Zwan) en lijken de Verduyntjes niet bepaald op één lijn te liggen daarover. Terwijl de opties rondom adoptie worden bekeken, benadrukt de puber wat háár wens is. “Ik wil de moeder zijn”, zegt ze in tranen. Hoe dan ook komt de komst van het kindje flink tussen de gezinsleden in te staan en zorgt het ook voor spanning tussen Julian (Cas Jansen) en Saskia (Tamara Brinkman).

Shanti in tranen

Als je het ons vraagt, zou het zomaar kunnen dat Demi’s kindje – als ze het toch niet zelf houdt – bij de buren terechtkomt. Klinkt een beetje gek, maar die buren zijn natuurlijk Rik (Ferri Somogyi) en Shanti (Bertrie Wierenga). Zij hebben immers al tijden een sterke kinderwens, maar het lukt maar om in verwachting te raken. Tot grote frustratie van Shanti. “De hele wereld wordt zwanger, behalve ik”, zegt ze huilend in GTST‘s maandtrailer van maart 2021. Betekent dit bovendien dat Rik en Shanti lucht hebben gekregen van Demi’s zwangerschap?

Tegenslag voor Daan

Terwijl nog niet duidelijk is wat er met het kindje van Demi gaat gebeuren, lijkt het erop dat Daan zijn dochter nu echt kwijt is. We zien ‘m gebroken van verdriet afscheid nemen, waarna Rik hem vertelt dat het nu “te laat” is. Is Louise dan toch ondergebracht bij hem en Shanti? Eén ding staat in elk geval vast: Daan gaat eraan onderdoor. Grijpt hij júist hierdoor weer naar de fles?

Lees ook
Opschudding in Meerdijk: déze bekende musicalster is binnenkort te zien in ‘GTST’

Gedoe tussen Rik en Shanti

Hoe dan ook lijkt de hele situatie niet bevorderlijk te zijn voor de relatie van Rik en Shanti. We horen hem in de maandtrailer dan ook zeggen dat ze “gedoe” hebben, terwijl zij op de bank zit bij Daan en hij haar vraagt om nog even te blijven. Wacht even… zegt-ie dit om te praten over Louise of is-ie misschien van plan om haar iets aan te doen? Of… staat fans van GTST een nieuwe affaire te wachten? En dat het personage van Bertrie ineens tóch zwanger is? Niets is immers te gek in de soap, dus het zal ons niet eens verbazen. Maar juist daarom: #loveit. Kom maar door met die nieuwe afleveringen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Beeld: still, Instagram