Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Netflix dropt pal voor release (deze week al!) rete spannende nieuwe beelden van ‘Lupin’ deel 2

Netflix dropt pal voor release (deze week al!) rete spannende nieuwe beelden van ‘Lupin’ deel 2

Netflix dropt pal voor release (deze week al!) rete spannende nieuwe beelden van ‘Lupin’ deel 2

Deel 2 wordt super spannend

Het vervolg van het eerste seizoen van Lupin gaat over Assane’s verlangen naar wraak op Hubert Pellegrini, de man die zijn familie heeft verscheurd. Hij moet daarvoor echter wel een nieuw plan bedenken, maar brengt zichzelf daarmee wel in gevaar. Kort samengevat: de nieuwe afleveringen worden weer superspannend. De vijf laatste afleveringen van de eerste reeks zijn vanaf vrijdag 11 juni te bingen op Netflix.

De tekst gaat door onder de post.

Grote hit

Deze serie – de grootste Franse Netflix-hit tot nu toe – is gebaseerd op de romans van Maurice Leblanc. De boeken gaan over de galante dief en vermommingsmeester Arsène Lupin. Lupin werd in de eerste 28 dagen door een duizelingwekkende zeventig miljoen abonnees bekeken. Die abonnees baalden dat het na vijf afleveringen al afgelopen leek, maar het eerste seizoen bleek in tweeën gehakt en op het vervolg hoefden we slechts enkele maanden te wachten.

De tekst gaat door onder de video.

Lees ook
Deel twee moet nog beginnen, maar seizoen drie van ‘Lupin’ is al aangekondigd

Seizoen 2

Het eerste seizoen is nog niet eens afgelopen of de tweede reeks is alweer aangekondigd. Waar die precies over zal gaan, is nog niet bekend. Zouden we van dat vervolg net zo snel kunnen gaan genieten als van de nieuwe afleveringen die vrijdag verschijnen? Fingers crossed dat we over pak ‘m beet weer een klein half jaar opnieuw verder kunnen bingen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Still