Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Juf Ank gets personal en Twitter giert het uit: ‘Eindelijk weer een frisse lentebries door m’n voorbips’

Juf Ank gets personal en Twitter giert het uit: ‘Eindelijk weer een frisse lentebries door m’n voorbips’

Juf Ank gets personal en Twitter giert het uit: ‘Eindelijk weer een frisse lentebries door m’n voorbips’

Met ‘De Luizenmoeder’ op de buis staat de zondagavond garant voor een halfuurtje keihard lachen. De uitspraken van juf Ank zijn keer op keer weer om te gieren, zo ook in de tweede aflevering van het huidige seizoen.

Lees ook: Welk karakter uit ‘De Luizenmoeder’ ben jij? Doe nu de test!

Maar liefst 4.176.000 (!) kijkers zagen afgelopen uitzending hoe juf Ank met een zandvest op de proppen kwam en uitlegde dat je na een toiletbezoekje ‘je krop sla goed moet uitschudden en vervolgens je lap moet uitwringen’.

Voorbips

Hoewel bovenstaande uitspraak al hilarisch was, was het een andere die de kroon spande in aflevering twee. Juf Ank viel namelijk voor sollicitant Matthies, volgens het personage van Ilse Warringa een ‘echte man’ en iemand door wie ze zich eindelijk weer eens een echte vrouw voelde, ‘zwak’. Ze was duidelijk gecharmeerd van de Belg, maar wat Anton betreft was hij niet geschikt voor de baan. Tot grote ongenoegen van Ank, die tijdens haar tirade eruit floepte dat Matthies ervoor zorgde dat ze eindelijk weer ‘een frisse lentebries door haar voorbips voelde waaien’. En dat was precies waar de kijkers helemaal stuk om gingen.

De tekst gaat verder onder de video.

Op Twitter bleef het namelijk alles behalve stil; zó reageerden de kijkers op de uitspraak van juf Ank:

Boos

In een aflevering van RTL Boulevard besprak tv-kenner Ron Vergouwen de geruchten rond het stoppen Diederik Ebbinge, de acteur die de rol van directeur Anton vertolkt, bij ‘De Luizenmoeder’. Hij noemt deze beweringen overigens ‘totale bullshit’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Twitter | Beeld: AVROTROS

Shoppen is altijd een goed idee