Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Lui-zenleven’: Fatboy zoekt reislustige kandidaten voor ‘The World’s Laziest Job’

‘Lui-zenleven’: Fatboy zoekt reislustige kandidaten voor ‘The World’s Laziest Job’

Thuis & wonen
‘Lui-zenleven’: Fatboy zoekt reislustige kandidaten voor ‘The World’s Laziest Job’

Cocktails drinken op het strand, stappen in de vetste clubs en roadtrippen door Zuid-Europese steden met je beste vriendinnen. Klinkt als de ideale zomervakantie, toch? Dankzij Fatboy’s Lamzac kan het, en je krijgt er nog voor betaald ook!

Lees ook
Wil. Je. Hebben! Déze supermarktketen gaat een betaalbare jacuzzi verkopen

Heel. Veel. Chillen.
Ja, je leest het goed: je kan deze zomer (bijna) slapend rijk worden. Lamzac, de nieuwste zitzak van Fatboy, komt namelijk met een wel heel bijzondere vacature voor The World’s Laziest Job. Als Lamzac-ambassadeur help je het nieuwste relax-item promoten en verkopen op zonnige bestemmingen in Europa. Dat betekent dus héél veel chillen. En alsof het allemaal nog niet mooi genoeg was, mag je ook nog eens twee of drie vrienden meenemen. Halleluja!

Droomtrip
Lamzac is op zoek drie teams van drie à vier vrienden of vriendinnen die samen een maand lang van hotspot naar hotspot willen reizen. In die maand (juni, juli of augustus) moet je dan ook non-stop beschikbaar zijn. De roadtrip start in Nederland en gaat daarna richting het zonnige zuiden. Jullie krijgen hiervoor je eigen busje. Eten, drinken en benzine worden voor je betaald!

Eisenpakket
Weten of je geschikt bent? Je maakt kans als je aan de volgende eisen voldoet:
– Je bent lui en ligt graag op een Lamzac
– Je hebt actieve accounts op verschillende social media-kanalen (en/of een blog)
– Je bent in staat creatieve one-of-a-kind content te creëren
– Je weet hoe je mooie foto’s en/of video’s moet maken die als content voor de social media-kanalen van Lamzac gebruikt kan worden
– Je bent zelfstandig, vindingrijk en oplossingsgericht
– Je spreekt en schrijft vloeiend Engels
– Je bent tussen de 18 en 35 jaar oud en in bezit van een geldig rijbewijs B (of ten minste twee mensen uit de groep hebben een rijbewijs)
– Het is belangrijk dat je vier weken non-stop beschikbaar bent

Ja, ik wil
Meedoen? Stuur een korte introductievideo van jou en je vrienden naar laziestjob@fatboy.com. Vergeet niet een korte, schriftelijke motivatie en de links van jouw website en/of social media accounts mee te sturen.

 

Shoppen is altijd een goed idee