Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nóg een aanwijzing: zien we Ludo Sanders écht niet meer terug in ‘GTST’?

Nóg een aanwijzing: zien we Ludo Sanders écht niet meer terug in ‘GTST’?

Thuis & wonen
Nóg een aanwijzing: zien we Ludo Sanders écht niet meer terug in ‘GTST’?

Als er iemand onderdeel van het meubilair is in ‘GTST’, is het Ludo Sanders (Erik de Vogel) wel. Maar het lijkt er steeds meer op dat de kunstliefhebber binnenkort niét meer te zien zal zijn in Neerlands langstlopende soap…

Ludo Sanders in ‘GTST’

Dat het leven van GTST’s Ludo never a dull moment kent, moge duidelijk zijn. Ligt-ie niet in een clinch met Billy de Palma (Lone van Roosendaal), dan is het wel een Martine Hafkamp (Inge Ipenburg) die zijn leven zuur probeert te maken. Wil Janine (Caroline de Bruijn) niet voor de zoveelste keer van hem scheiden, dan is er wel een zus, verloren broer, zoon of schoonzoon die hem het licht in de ogen niet gunt. Afijn, nooit saai, dus.

De eeuwige strijd om L’Absence

Waar Ludo momenteel in verwikkeld zit, is nog altijd de strijd met Richard van Nooten (Erik Jonker) die al voor de zomerstop gaande was. De mede-kunstliefhebber van Sanders is uit op het schilderij L’Absence, dat in handen is van Ludo. Valentijn (Vincent Visser) heeft het doek onlangs uit wraak uit het depot van zijn opa weten te stelen en is daarna op de vlucht geslagen. Ludo is dan ook al een tijdje naar hem op zoek en wil uiteraard het schilderij terug om daarmee een einde te maken aan de vete met Richard. Uiteindelijk ontdekt de kunstliefhebber dat zijn kleinzoon van plan is om met het schilderij via Muiden naar Engeland te reizen, om zo uit handen te blijven van Van Nooten én zijn opa.

Over boord geslagen

GTST zou GTST niet zijn als Ludo niet nét op tijd bij de boot aankomt waar Valentijn en L’Absence aan boord zijn. In de jubileumaflevering – die op 1 oktober wordt uitgezonden bij RTL4 – is te zien hoe het hem lukt om op het vertrekkende schip te springen. Daar lopen de gemoederen hoog op tussen hem en Valentijn. Zo erg dat de Sanders-telg uithaalt naar zijn opa en hij uiteindelijk in de Noordzee terecht komt.

Waanbeeld

Meteen erna begint een zoektocht naar Ludo en even leek het erop dat hij – letterlijk – wel weer boven water zou komen. In de trailer van het 31e seizoen was hij immers met een lange baard te zien, wat erop leek te wijzen dat hij na de vermissing wel weer terug zou keren naar Meerdijk. Inmiddels hebben Videoland-kijkers echter kunnen zien dat het fragment van Ludo met baard slechts een waanbeeld van Janine blijkt te zijn. Bovendien is de politiezoektocht naar Sanders gestaakt. Betekent dit dan tóch het einde van het personage van Erik de Vogel?

Lees ook
Het ‘heintjedavidseffect’: deze geliefde oud-inwoner van Meerdijk keert terug in GTST voor jubileum

Billy de Palma

Wat nog een lichtpuntje kan zijn voor fans van Ludo, is dat in diezelfde trailer bekend werd dat Billy de Palma terugkeert naar Meerdijk. Zij slaat de handen ineen met Richard, wat alleen maar kan betekenen dat ze het samen gemunt hebben op Ludo. Of zullen ze alleen maar gezamenlijk proberen L’Absence afhandig te maken van Janine en de rest van de Sanders-familie? We kunnen niet anders dan opnieuw zeggen: to be continued

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een rustig en gelukkig leven, is dat wel aan #Ludo besteed? 🤔 En wat voert #Janine in haar schild? #vanavond in #gtst 😍

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De Meerdijkers laten vanavond het achterste van hun tong zien als het om l’Absence gaat… ⚠ #gtst #Ludo #Richard #Janine

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#Valentijn is op boevenpad 🤫 Wat hij precies van plan is zie je vanavond om 20.00 uur op RTL4! #gtst #seizoen31

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Beeld: still, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee