Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Trailer time: Pixar’s nieuwste parel ‘Luca’ doet je verlangen naar zomeravonden en verre vakanties

Trailer time: Pixar’s nieuwste parel ‘Luca’ doet je verlangen naar zomeravonden en verre vakanties

Trailer time: Pixar’s nieuwste parel ‘Luca’ doet je verlangen naar zomeravonden en verre vakanties

In coronatijd extra veel werken omdat je toch niets anders kunt doen? Dat lijkt het motto van de mensen van Disney’s Pixar te zijn geweest. Hun nieuwste animatiespektakel ‘Soul’ is pas net verschenen, maar de filmstudio heeft nú al z’n volgende wonderschone film aangekondigd met een veelbelovende trailer. Van de makers van het prachtige ‘Coco’, ‘Inside Out’ en ‘Toy Story’ volgt er nu ‘Luca’, waarvan je direct vakantiekriebels krijgt.

‘Bijzondere’ kereltjes

De film vertelt het verhaal van – surprise! – Luca. Het jongetje beleeft samen met zijn nieuwe beste vriend Alberto een prachtzomer aan de Italiaanse kust. De twee lijken op het eerste gezicht doodnormale straatschoffies, maar blijken echter een grot geheim met zich mee te dragen: zodra ze in contact komen met water, veranderen ze in kleurrijke zeewezens. Een gevaarlijk geheim, want de inwoners van het vissersdorp waar ze vertoeven, hebben een vreselijke hekel aan zeemonsters. Hoe houden ze dat geheim?

Bella Italia

De eerste beelden van Pixar’s nieuwste familiefilm zijn oogstrelend. Niet alleen vanwege weer een bijzonder verhaal en leuke personages, maar ook vanwege de setting in het zonnige Italië, waar de borden pasta, hoorntjes gelato, knorrige oude vrouwtjes, kleurige vissersbootjes en verroeste Vespa’s je om de oren vliegen.

Lees ook
Wauw: ‘Joker’-vibes in duistere eerste trailer van Disney’s live action-film over Cruella de Vil

Op naar de zomer!

Wat verlangen we naar zon en warmte. En naar vakantie; hopelijk mag en kan het weer komende zomer. En zo niet, dan gaan we éxtra van Luca genieten, die in juni van dit jaar in première gaat. Hópelijk in de bioscoop, maar sowieso op Disney+. Daarop is vanaf deze week ook de gloednieuwe animatiefilm Raya and the Last Dragon te zien, een nieuwe avonturen film van de makers van Frozen en Vaiana, met ook hierin een stoer meisje als heldin van het verhaal. Deze film is vanaf 5 maart exclusief te zien op Disney’s eigen streamingsdienst, nú echter nog wel tegen betaling (eenmalig € 21,99).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Trailer ‘Raya and the Last Dragon’:

Bron: Superguide | Beeld: Still