Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Sex and the City’, maar dan wél herkenbaar: dít is de nieuwe zwijmelserie die je móet zien

‘Sex and the City’, maar dan wél herkenbaar: dít is de nieuwe zwijmelserie die je móet zien

‘Sex and the City’, maar dan wél herkenbaar: dít is de nieuwe zwijmelserie die je móet zien

Eind mei gaat in Amerika de nieuwe streamingsdienst van HBO eindelijk live, HBO Max. Ook zij komen met een enorme bak aan originals en exclusieve content om zieltjes te winnen, en nu de eerste trailers langzaam binnendruppen, zijn we bang dat ook wij gaan zwichten. We zijn immers razendbenieuwd naar de serie ‘Love Life’, waarin Anna Kendrick de hoofdrol speelt.

‘Love Life’, de serie die je móet zien

Love Life is een anthologische serie. Normaal gesproken houdt dat in dat iedere aflevering of elk seizoen een nieuw verhaal verteld wordt. In dit geval is het een beetje van beiden. Ieder seizoen krijgt een nieuwe hoofdrolspeler (in dit geval Anna, bekend van Pitch Perfect en A Simple Favor) die je volgt in haar zoektocht naar de liefde. Elk seizoen is echter geen doorlopend verhaal; in iedere aflevering komt steeds weer een andere liefdesrelatie voorbij, tot uiteindelijk de prins op het witte paard gevonden wordt.

There’s a new Carrie in town

Bij het zien van de trailer krijgen wij een bijzonder sterk Sex and the City-gevoel – Carrie en al haar love interests flitsen even voorbij, al was het alleen maar omdat de serie zich in het betoverende Manhattan afspeelt. We verwachten alleen een lagere dosis onbetaalbare appartementen en mode, en meer ‘normaal’. Minder Cosmopolitan’s, meer biertjes, minder yellow cabs, meer metro’s en minder Manolo’s, meer Crocs, ofwel minder catwalk, meer girl-next-door. En verder zijn de samenwonende vriendinnen, onzekerheden, mislukkingen, levenslessen, humoristische missers, gênante momenten, tranen én kleine geluksmomentjes heerlijk herkenbaar. In ieder geval iets meer als bij ons lievelingsviertal uit de 90’s.

Heerlijke humor

Love Life wordt geproduceerd door Paul Feig, de regisseur van het briljante Bridesmaids, toch wel de vrouwelijke versie van The Hangover. Naast serieuze zaken kunnen we dus ook genoeg luchtigheid en hilariteit verwachten, iets waar we op dit moment meer dan naar snakken.

Lees ook
Nieuw kijkvoer in aantocht: deze Spaanse serie heeft verdacht veel weg van ‘Sex and The City’

Vaart erachter, HBO!

HBO Max wordt op 27 mei gelanceerd in Amerika. Per wanneer de nieuwe streamingdienst in Nederland beschikbaar komt, is momenteel nog een van de best bewaarde geheimen van Hollywood. Toch verwachten we dat HBO daar niet al te lang mee zal wachten, het is immers de bedoeling dat Netflix, Disney, Apple en Amazon er een geduchte concurrent bij krijgen. Kom maar door, HBO, we kunnen niet wachten!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: DeLagarde | Beeld: Still