Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Sneller dan verwacht: deze zálige ‘Sex and the City’-opvolger is nú in Nederland te bingen!

Sneller dan verwacht: deze zálige ‘Sex and the City’-opvolger is nú in Nederland te bingen!

Thuis & wonen
Sneller dan verwacht: deze zálige ‘Sex and the City’-opvolger is nú in Nederland te bingen!

Eind mei ging in Amerika de nieuwe streamingsdienst van HBO eindelijk live, HBO Max. Eén van de originals die zij bij de launch onthulden, was ‘Love Life’, die sterk doet denken aan de wél herkenbare variant van ‘Sex and the City’. Dolenthousiast spraken we onze hoop uit dat HBO ook snel in Nederland zou lanceren en dat we de serie konden gaan bingen, maar dat is tot dusver niet gebeurd. Gelukkig hoeven we daar ook niet meer op te wachten!

Viva la Videoland

Good ol’ Videoland, wat moesten we toch zonder jou? De Nederlandse streamingsdienst heeft het eerste seizoen van de veelbelovende romantische dramaserie afgelopen weekend toegevoegd aan het assortiment. Maak je op voor tien afleveringen maximaal zwijmelen, inclusief een lach én een traan.

De zoektocht naar de ware

Love Life is een anthologische serie. Normaal gesproken houdt dat in dat iedere aflevering of elk seizoen een nieuw verhaal verteld wordt. In dit geval is het een beetje van beiden. Ieder seizoen krijgt een nieuwe hoofdrolspeler die je volgt in haar zoektocht naar de liefde. Elk seizoen is echter geen doorlopend verhaal; in iedere aflevering komt steeds weer een andere liefdesrelatie voorbij, tot uiteindelijk de prins op het witte paard gevonden wordt. In seizoen één is de lead voor niemand minder dan Anna Kendrick, de geliefde actrice bekend van onder meer Pitch Perfect, A Simple Favor en de Trolls-films.

There’s a new Carrie in town

Bij het zien van de trailer krijgen wij een bijzonder sterk Sex and the City-gevoel (Carrie en al haar love interests flitsen even voorbij), al was het alleen maar omdat de serie zich in het betoverende Manhattan afspeelt. Verwacht alleen een lagere dosis onbetaalbare appartementen en mode, en meer ‘normaal’. Minder Cosmopolitan’s, meer biertjes, minder yellow cabs, meer metro’s en minder Manolo’s, meer Crocs, ofwel minder catwalk, meer girl-next-door. En verder zijn de samenwonende vriendinnen, onzekerheden, mislukkingen, levenslessen, humoristische missers, gênante momenten, tranen én kleine geluksmomentjes heerlijk herkenbaar. In ieder geval iets meer als bij ons lievelingsviertal uit de 90’s.

Lees ook
Wil je zien: de kersverse dramaserie ‘The Royals’ is metéén je nieuwe lievelings

Heerlijke humor

Love Life is geproduceerd door Paul Feig, de regisseur van het briljante Bridesmaids, toch wel de vrouwelijke versie van The Hangover. Naast serieuze zaken kun je dus ook genoeg luchtigheid en hilariteit verwachten, iets waar we op dit moment – vlak voor een nieuwe, verontrustende corona-persconferentie – meer dan naar snakken. Love Life is vanaf nú te streamen, so sit down en geniet!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Videoland | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee