Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > In lockdown voor de liefde: seizoen 2 van ‘Love Island USA’ is vanaf nú te zien

In lockdown voor de liefde: seizoen 2 van ‘Love Island USA’ is vanaf nú te zien

Thuis & wonen
In lockdown voor de liefde: seizoen 2 van ‘Love Island USA’ is vanaf nú te zien

Zeg je reality-tv, dan zeg je… juist, ‘Love Island’. De Britten mogen dit seizoen dan geen opnames hebben gemaakt, gelukkig zijn daar nog altijd de Amerikanen. En goed nieuws: seizoen twee van ‘Love Island USA’ is vanaf vandaag te zien op Videoland.

Spraakmakende televisie

En ja, we weten, niks kan tippen aan de variant uit Engeland. Al zorgde de ophef in Love Island NL ook best voor wat spraakmakende tv. Iets met een meisje in Nederland, hè Remco?

Uitzichtje hoor!

Maar goed, we moeten iets en Love Island USA zal waarschijnlijk heel wat vermaak bieden. Zeker als je weet dat de opnames – vanwege het coronavirus #whatelse – dit jaar plaatsvonden in een hotel in Las Vegas en niet in een speciale villa op een tropische locatie, zoals normaal wel het geval is. The Cromwell, met spectaculair uitzicht over de stad, vormt dit seizoen het decor voor het ontstaan van liefde, vriendschappen en ongetwijfeld heel wat drama.

Lees ook
Guilty pleasure alert! In dit nieuwe programma à la ‘Temptation Island’ is vreemdgaan geoorloofd

Wegsturen

En dat er sensatie gaat komen, lijkt al vast te staan. Eén van de kandidaten zal namelijk het love hotel moeten verlaten. Niet omdat hij overblijft bij een herkoppeling, maar omdat hij vergeten was te vertellen dat hij ooit acteur was in 18+ films. En ja, dat werd nu niet echt gewaardeerd door de productie (die in de USA nu eenmaal een tikkie preutser is). Per dag zal er één aflevering worden geplaatst op de streamingdienst, dus je bent nog wel even zoet! In ieder geval tot de vernieuwde versie van Temptation Island: Love or Leave begint op Videoland. Zin in!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Durf jij een nieuw seizoen van Love Island USA aan? 👀

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Bron: VIVA | Beeld: Love Island USA

Shoppen is altijd een goed idee