Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Vanavond op tv: nieuw seizoen ‘Love Island Nederland & België’ van start in gloednieuwe villa

Vanavond op tv: nieuw seizoen ‘Love Island Nederland & België’ van start in gloednieuwe villa

Vanavond op tv: nieuw seizoen ‘Love Island Nederland & België’ van start in gloednieuwe villa

De coronacrisis heeft veel film- en tv-projecten op de lange baan geschoven. Tegen alle verwachtingen in begint maandag 31 augustus echter toch écht een nieuw seizoen van ‘Love Island Nederland & België’. Inmiddels is duidelijk wie er afgesloten van de buitenwereld op zoek gaan naar de ware liefde. Ook weten we waar ze dat gaan doen: in een gloednieuwe villa! en daarbij valt de oude (toch een beetje een slap aftreksel van de stulpjes uit de buitenlandse reeksen van het programma) behoorlijk in het niet.

Geen misselijk optrekje

Op Instagram laten de programmamakers ons vast ontdekken naar wie we de komende weken gaan kijken en in welk paleis de nieuwste realitysterren hun intrek nemen. En da’s geen misselijk optrekje. Op het Spaanse eiland Gran Canaria schittert bovenop een berg een prachtig wit gestuukte villa. Ditmaal geen moderne blokkendoos, maar een authentiek Spaans landhuis. Het zwembad is zo’n beetje drie keer zo groot als het vorige en uiteraard is de buitenruimte weer volledig uitgerust met vuurkorf, buitenkeuken, daybeds, een outdoor gym en allerlei hoekjes om romantisch te keuvelen.

Islanders op een rij

Ook de islanders, wederom uit Nederland én België, worden aan ons voorgesteld. Zo zullen we Fabiënne (23), Imen (25), Mert (20), Joan (25), Giuliano (27), Remco (25) uit Nederland gaan ontmoeten. Voor onze Zuiderburen mochten Josephine-Charlotte (20), Mattheüs (23), Lisa (25) en Raphaëlla (21) en Axel (24) hun koffers pakken. De presentatie is wederom in handen van Holly Mae Brood en Viktor Verhulst.

Lees ook
Eens of oneens? ‘Na je 30ste nog verslaafd zijn aan ‘Love Island’ is een beetje triest’

Code oranje

Vorige week werd heel Spanje op oranje reisadvies gezet vanwege een opleving van het coronavirus. Voor de makers is dit gelukkig geen reden tot paniek. De villa bevindt zich dan wel op Gran Canaria, maar de veiligheid van de kandidaten van Love Island NL heeft de hoogste prioriteit, aldus RTL. “Op dit moment zitten de presentatoren en de gehele basiscast (inclusief bomshells) gelukkig al op het eiland. De show kan volgende week maandag dus gewoon starten. We houden het reisadvies nauwlettend in de gaten”, liet de zender afgelopen week al weten. Voordat de islanders hun intrek in de villa nemen, worden ze uitgebreid getest.

Het nieuwe seizoen van Love Island Nederland & België zie je vanaf vanavond iedere dag om 21.30 uur op RTL5 én Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA, Instagram | Beeld: RTL