Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dít is de bizar verslavende datingshow op Netflix waar iedereen het over heeft

Dít is de bizar verslavende datingshow op Netflix waar iedereen het over heeft

Thuis & wonen
Dít is de bizar verslavende datingshow op Netflix waar iedereen het over heeft

‘Love is Blind’; de datingshow die je van begin tot eind in één ruk bingt staat nú volledig op Netflix. Het programma is een mix van ‘Married at First Sight’, ‘First Dates’ en ‘Love Island’, is gevaarlijk verslavend én ongelofelijk populair. Verder lezen en beginnen met kijken, is op eigen risico.

‘Love is Blind’ is verslavend

Love is Blind volgt dertig mannen en vrouwen die hopen om de liefde te vinden. Ze gaan daarbij dagenlang speeddaten, maar mogen elkaar niet zien. Als de vonk overspringt, doen ze een aanzoek en als dat geaccepteerd wordt, mag het stel elkaar na tien dagen eindelijk zien. Vervolgens gaan alle verloofde koppels – zes stellen denken uiteindelijk de ware gevonden te hebben – op een soort pre-honeymoon naar Mexico. Daar kunnen ze elkaar beter kunnen leren kennen, maar ook in real life kennismaken met de partners die ze hádden kunnen hebben (wat nog weleens ongemakkelijk en verwarrend kan worden). We kunnen de show het beste omschrijven als één grote mix van de reality-hits van dit moment: Married At First Sight, The Bachelor, First Dates, Love Island en een vleugje Temptation Island. Uiterst vermakelijk en gevaarlijk verslavend.

Lees ook:
‘MAFS’-Thierry onthult échte reden van breuk met Sanne

Reünie

Het hele programma, bestaande uit tien afleveringen, is nu volledig te zien op Netflix, waarop de spectaculaire op-het-puntje-van-je-stoel-finale sinds donderdag te bekijken is. Voor wie met open mond alle episodes gekeken heeft en razend benieuwd is naar hoe het de stellen nu vergaat, is er goed nieuws! De finale was immers niet het échte einde van de show: komende donderdag volgt er een reünie met álle hoofdpersonen uit het programma. Netflix belooft dat er ons nog een behoorlijk spektakel met onverwachte twists te wachten staat. We. Kunnen. Niet. Wachten!

Het volledige eerste seizoen van ‘Love Is Blind’ is vanaf nu te zien op Netfllix, de reünie-aflevering is vanaf 5 maart te zien bij de streamingsdienst.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee