Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > LOL: Deze man neemt hilarische wijze onstlag

LOL: Deze man neemt hilarische wijze onstlag

LOL: Deze man neemt hilarische wijze onstlag

Ontslag nemen is niet altijd makkelijk en ook niet altijd leuk. Dus hoe pak je dat het beste aan? Schrijf je een beleefde en formele brief; geef je een feestje of zeg je je verschrikkelijke baas eindelijk eens wat je écht van hem denkt? Welke methode je ook kiest, je zult waarschijnlijk nooit kunnen tippen aan Chris Holmes. Hij zegde zijn baan op zeer originele, hilarische én lekkere manier op!

De Britse Chris Holmes werkte bij de Border Force, maar besloot op zijn 31e verjaardag dat hij het zat was en dat het tijd werd om zijn passie te volgen. En wat was zijn passie dan wel? Taart maken! Hij bakte dus een taart en schreef zijn ontslagbrief er op met glazuur. Vervolgens bood hij de taart aan aan zijn collega’s en baas. Yum! Natuurlijk met de suggestie dat als ze de taart lekker vonden ze nog eens naar zijn winkel kwamen. Haha! Wij zijn onder de indruk van zijn lef en originaliteit! Bekijk de taart hieronder:

original_cake-resignation-letter

Copyright: finedininglovers.com

De taart is al uit 2013, maar gelukkig bestaat het bedrijf van Chris Holmes nog steeds en doet hij zo te zien goede zaken!

Lees ook:

Hilarisch, 13x een divorce cake om te vieren dat je weer single bent

Recept: oreo cheesecake

OMG: Kinder Bueno-pasta bestaat écht

Bron: finedininglovers.com